c u r i o u s

Ik sta op, en ik voel dat er een beetje adrenaline door mijn lijf loopt. Het is vakantie, en dat werd dringend tijd. De laatste tijd was het een beetje te veel. Weer een herhalingstest, weer een voorstelling, weer een taak of een deadline. De vrijheid van de vakantie is fijn, even niets doen. Terug kunnen ontspannen en genieten van uitstapjes en de wereld. En van deze vrije tijd ga ik genieten om weer nieuwe dingen te ontdekken, en nieuwsgierigheid weer in mijzelf los te laten. Want er staat zo veel op de planning, en dat is zo spannend.

Niet alleen het feit dat ik op onderzoek moet (voor mijn spijsvertering enzo) (meh) maakt me een beetje zenuwachtig. Maar ook het  feit dat er nog heel wat fijne dingen op de planning staan maakt me benieuwd naar de volgende weken. Er staat nog een heuse trip naar Leuven (met de allerliefste Hanne) op de planning, een shopping-day in Eindhoven en een bezoekje aan het KBIN in Brussel geven me zin in komende dagen. Ohja, en niet te vergeten, als 6e jaars (ja!!) duurt dit jaar mijn vakantie nog wat langer, en ga ik op eindejaarsreis naar lovely Prague.

Maar ’t zijn niet alleen die kleine uitstapjes die me zo benieuwd maken in de toekomst. Er staat me nog heel wat te wachten het komende jaar. Als laatste jaar ben ik al, sinds het eerste boekje in mijn brievenbus, bezig met een nieuwe studiekeuze. Wat lijkt me interessant, waar zie ik mezelf in de toekomst? Het zijn zo van die dingen die heel erg vaak in mijn hoofd hebben gespookt tijdens het nadenken. (ja, heel erg veel nadenken.) En uiteraard nam/neemt het best wel wat tijd voor je een echte beslissing gaat maken. Maar hé, met zo veel zin ga ik kiezen voor de richting Biologie. En daar ben ik bijna 100% zeker van. (YES!).

Op zoek naar een fijne studieplaats waar ik mijzelf goed zal voelen in alle omstandigheden, is iets waar ik nu heel erg curious naar ben.  Maar ook, hoe veel zin en goesting heb ik om ergens nieuw te beginnen! Een nieuwe stap, die met zoveel plezier gezet gaat worden, ik ben klaar om te ontdekken. Absolutely. 

maar nu even, voetjes op de grond, en genieten van de allerfijnste Paasvakantie die er staat aan te komen

h a p p y   e a s t e r

Love always,
Inne ♥

23 thoughts on “c u r i o u s

 1. Yess, er staat weer een blogje online! Supertof dat je naar Eindhoven gaat, ik woon er in de buurt (nouja, soort van hihi. Half uurtje met de trein). En ik hoop dat biologie de goede keuze is, vast wel! <3

 2. Oohh, geweldig leuk! Ik had ook echt nood aan twee weekjes vakantie, het kan soms toch zo druk zijn. Ik kijk super hard uit naar ons dagje Leuven, het wordt sowieso weer geweldig! 😉 Ik ben blij dat je er eindelijk uit bent met je studie keuze, hopelijk weet je ook snel waar je heen gaat zodat je je al helemaal kan voorbereiden! 🙂 Geniet van je vakantie en tot snel! <3

 3. Als ik dit zo lees, heb ik ook erg veel zin om in mijn laatste jaar te zitten. (Daarvoor eigenlijk ook wel ahaha, ben zo klaar met school *eye roll*) Ik weet zeker dat je de juiste plaats zult vinden en dat alles wel op zijn pootjes zal vallen. Je hebt er tenslotte heel erg hard voor gewerkt. Babe, ik ben echt trots op je!
  Liefs,
  Amber

  1. Hihi, dat moet je zeker! (en jep, ik doe graag mee met je *eye roll*, hehe). Zo lief dat je bent, dankjewel lieve Amber!
   Dikke kus xxx

 4. Jaaaaa je bent er ook uit, mega goe!! (: Je gaat in Leuven studeren zeker he? En ga je op kot? (Zo ja gaan we niet gewoon interieuraankoopjes doen samen, hihi) Voelt goed he als je er eindelijk uit bent? (:

   1. Ik was veel te curieus (ha ha, heb je hem door) naar uw reactie hehe. Oh maar Leuven is ook een wreed schone stad he dus ik snap uw keuze! Ik ga naar Antwerpen. ((: (ik houd u daaraan!! Stuur maar wanneer ge uw kot hebt!)

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X