Even een terugblik naar een fijne dag tijdens zomer ’17

collage 1Toen de regen nog niet uit de lucht viel -alsof de wolken zich even moesten excuseren- en school nog lang niet op me te wachten stond, was het zomervakantie. En deze fijne (oh ja: héél erg fijne) zomervakantie is nu, helaas, voorbij. Maar, dat wilt niet zeggen dat we niet kunnen terugkijken naar fijne dingen die gebeurde in deze voorbije maanden. En dat wilt ook niet zeggen dat we niet vooruit kunnen kijken naar andere dingen. (Zoals het weekend bijvoorbeeld, waarin je elke keer een mini-vakantie hebt, hihi.)

Nu, enkele weken geleden was een fijne dag. Eentje om nog lang van na te genieten. Met mijn camera in de hand en mijn vriendinnetje aan mijn zijde, begaf ik mij als een echte toerist in Antwerpen -echt waar, dat was zó grappig-.  (Alsof we daar beiden nog nooit waren geweest, ofso… hehe). We keken er zo lang naar uit, we planden heel erg veel dingen die we gingen doen. En ja hoor. LEUK dat het was!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a4 preset

We bezochten den Botaniek, we aten bij Maurice en brachten een bezoekje aan het foto museum. (Een echte bloggers date, weliswaar.) We namen allebei énorm veel foto’s van deze dag en die zijn natuurlijk ook gemaakt om te delen met jullie. Ik bedoel maar: ik deel heel erg graag foto’s van leuke dingen met anderen. Want dat is juist hetgeen dat je altijd zal kunnen terugkijken, en dat maakt het zó geweldig. Ik zeg het je.

Als je Hanne (mijn vriendinnetje) graag nog meer wilt bewonderen, dan kan je haar blog altijd eens bekijken via deze link. Ik beloof je: het is absoluut de moeite waard! En ook in de toekomst kan je meer blogjes met haar gaan verwachten, want hé, nu we beiden de blogger-date-vibe door hebben, gaan we dit absoluut veel meer doen!

Love always,
Inne ♥

9 thoughts on “Even een terugblik naar een fijne dag tijdens zomer ’17

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X