MY WISHLIST | Spring

Hi there! Zondagvoormiddag is voor mij also known as: inspiratie opdoen. (dat hebben jullie misschien al wel gemerkt). Omdat het bijna vakantie is, *neen, het is gewoonweg al vakantie!*, maakte ik mijn wishlist. Gewoon, omdat shoppen deze vakantie zeker en vast een must is. Enjoy!  

my wishlist

Qua kledij maak ik nooit echt een enorm grote lijst met wat ik allemaal wil hebben. Want de kans dat ik het ‘item’ niet ga vinden, of dat het niet in mijn maat is, of dat het niet bij me staat, dan ontzettend groot is. En natuurlijk wil ik mezelf als een ongelukkige tiener tijdens een dagje shoppen wel vermijden.

Maar toch kon ik deze geweldige musthaves niet weglaten in mijn lijstje: let’s get started.

x
©

©

xxx
©
2016-01-31 (8)
©

(I mean, hoe leuk zien deze er wel niet uit?) Het hemdje en de pull komen van Pull and bear. Het hemdje-trui-ding komt uit Springfield. 

2016-01-31 (5)
©

Ik ben al maanden opzoek naar leuke instappers! Toen ik wat aan het rondneuzen was op de site van pull and bear, heb ik echt een paar minuten liggen staren naar naar deze shiners! I’m in looooooooove!

Voor de rest zocht ik nog leuke spulletjes voor mij kamer, en gewoon kleine dingetjes die ik echt érnom graag wilde. Ik ben nu eenmaal iemand die aaaaltijd iets kleins moet bij hebben als ik ben gaan shoppen. Dat moét gewoon.

2016-01-31 (1)
©

Dit boek had ik al een paar keer zien voorbijkomen op verschillende blogs, en ik wil hem ook als super lang zelf. Tijd om ‘m eindelijk zelf eens te kopen! –UrbanOutfitters- 

2016-01-31 (2)
©

Is het sociaal aanvaardbaar om verliefd te zijn op lippenbalsem? Dit potje ziet er echt super schattig uit! –UrbanOutfitters-

2016-01-31 (3)
©

Deze kaars ziet er zoooo leuk uit! (en dan heeft hij nog een geweldige geur ook!?) Een dikke shoutout naar H&M home, i’m coming for yah!

2016-01-31
©

Al lang ben ik opzoek naar een leuke ketting die ik kan gebruiken als geluksbrenger of als iets waarvoor ik bekend zou staan. Toen ik deze tegenkwam op de site van Urban Outfitters was ik meteen meer als verkocht!

Liefs,

♡Inne

 

0 thoughts on “MY WISHLIST | Spring

  1. Heel leuk! Alleen ik wil je wel even waarschuwen, op veel sites zit copyright. Als je dus foto’s van hun items met de modellen op je blog plaatst, kun je een boete krijgen. Ik wilde het alleen maar even zeggen, verder hele leuke dingen!

  2. Wat heb je een gezellige blog, ik heb gelijk even gevolgd op Bloglovin. Die instappers zijn echt te mooi. Prachtig kleurtje. Dat boek van fotografie wil ik ook al een tijdje, maar hij is nog best prijzig.

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X