Over mijn nieuwe schoentjes

Processed with VSCO with a5 presetDaar zat ik dan weer eens. Luisterend naar het geluid van de vogeltjes die fluiten, zette ik mezelf een paar keer goed voor de camera. Ik was blij. Heel erg blij. Want ik had mijn nieuwe schoenen aan. En dat maakt mij gelukkig.

PicMonkey Collage.jpg

Maar. Ja. Nu over de schoenen. Gisteren liep ik dus met mijn mama door de winkelstraten van Eindhoven, toen ik even naar links in de etalages keek. Ik stopte even. Heel even. En liep daarna meteen door naar de schoenen die ik zag. ‘Mamaaaaaaaa, ik wil deze!’, riep ik met -een beetje te veel- enthousiasme. Want ja hoor. Het was zeker en vast love at first sight. Na (uhm, letterlijk) 3 verschillende schoenmaten te passen vond ik uiteindelijk de juiste. Om heel zeker te zijn paradeerde ik nog een paar rondjes rond te winkel. Ik liep op wolkjes.

Mama ging naar de kassa, ik deed mijn normale schoenen weer aan, en iets later liep ik daar met fonkelende oogjes en een zakje in mijn hand. Ik kon absoluut niet wachten om ze jullie te tonen. Want. Oh god. Zijn ze niet fan-cy?

Liefs,

InneΒ love, me

23 thoughts on “Over mijn nieuwe schoentjes

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X