Some lovely summer favourites

Processed with VSCO with t1 preset

Natuurlijk moet je zo wel van die speciale dingen hebben die je écht leuk vind deze zomer. Zo van die dingen waar je gek op bent. Favorieten. Ik heb niet lang moeten zoeken tot ik een lijstje vond. Gewoon 7 gekke dingen, waar ik absoluut niet lang over moest nadenken. Ik nam ze snel bij elkaar en ik schikte ze als in een collage. Maar dan weer anders.

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

1. De allercoolse tote bag van de H&M 
Ik ben gek op tote bags. Ze zijn super mega handig, je kan ze overal mee naartoe nemen én ze zijn meestal nog eens super mooi! (JAY!) Een paar dagen geleden kwam ik deze super leuke tas tegen in de H&M, en om mijn lieftallige collectie aan te vullen moest ik deze (offcourse) kopen. I’m in looooove! 

2. Een blauwe retro bandana
Tegenwoordig komen ze meer en meer voorbij, die heel erg leuke dingen om je haar mee te versieren. Omdat ik dit jaar (weer) op superfijn chirokamp ga, leek het me heel erg leuk om er eentje te kopen. Blauw is absoluut mijn lievelingskleur, dus hé, die mocht ik zeker niet laten liggen!

3. De fijnste body mist SHEA
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede body mist, zo eentje die écht goed ruikt. Toen ik een bezoekje gaf aan the body shop, werd ik meteen verliefd op deze sheaboter geur. Hij is heel erg fris, niet vettig en blijft een lange tijd zitten! Een echte aanrader als je opzoek bent naar een fijne body mist, (die je dan zeker en vast moet kopen) (dit is niet gesponsord ofso) (ik ben er gewoon heeeel erg enthousiast over).

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

4. Een lenzensetje voor je gsm 
Ik kocht deze zowat maanden geleden, maar toch blijven ze steeds weer in mijn favorietenlijstje staan. Ik kan maar niet gelukkig genoeg zijn met deze lensjes. Ze zijn énorm fijn, en je kan er eindeloos mee experimenteren. (Wat wil je nog meer als kleine fotografe met grote dromen? :)) Omdat het wel eens dringend tijd begin te worden dat ik er eens een artikeltje over schrijf, ben ik er uitgebreid mee bezig! (jayyyy)

5. Mijn allernieuwste gsm-hoesje
Gisteren haalde ik (eindelijk) met enorm veel vreugde een paar pakketjes uit mijn brievenbus. Ik had 3 weken geleden heel veel fijne dingen besteld op Aliexpress (waarvan ik dacht dat ze niet meer zouden aankomen) (maar, whiiii, ze deden het toch). En natuurlijk moest dit schattige zomerhoesje er ook tussen liggen. Is het niet geweldig?

6. Deze oude analoge camera van mijn ouders
Je zou denken dat dit een gewone camera is. Maar dat is het zeker en vast niet. Jullie hebben ‘m al vaker zien voorbijkomen en zoals je misschien wel weet ben ik er gek op! Binnenkort ga ik er een rolletje voor kopen zodat ik er ook werkelijk eens foto’s mee kan gaan nemen. (blij, blij, blij!!!)

7. Het verstopte dekbedovertrek
Als laatste mag deze zomerse overtrek absoluut niet ontbreken in het lijstje. Gewoon, omdat ik ‘m wil bedanken om zo’n leuke achtergrond te zijn voor deze mini-fotoshoot. Hij deed het geweldig.

Processed with VSCO with t1 preset

Dat nu zeker en vast de zon mag gaan schijnen, dat staat vast. Ik heb alvast enorm veel zin om al deze dingetjes te gebruiken in de zomervakantie! Hebben jullie zo iets dat je absoluut niet kan missen deze zomer? 

Liefs,
Inne love, me

 

21 thoughts on “Some lovely summer favourites

  1. Wauw dit heb je mooi gedaan!! Die tas kopen was echt een goede beslissing 😄 Als ik mijn lippen gestift heb, Rituals deo heb en mijn wegwerpcamera niet vergeet te gebruiken, ben ik al blij! 🙂 X

  2. Wat superr leuk! Deze foto’s zijn zo Tumblr hihi 🙂 Wat is dat precies voor lenzensetje (en wat kan je ermee)? Het klinkt tof! Oeeh en ik heb ook een bandana, maar dan in het rood! Xx

    1. Hihi, thankyouuu Veerle! Dat lenzensetje gebruik je voor aan je camera van je gsm te hangen met een soort magneetje! En dan kan je daar een heleboel mee doen (zoals fish-eye), normaal komt er vandaag (als het gaat lukken) een artikeltje van online! 😉 Xxx

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X