Wat er nu juist in mijn rugzak zit | ☽

frontfoto 221330793_1154686201331971_349195851_o21389269_1154685727998685_1204447673_o

Mweh. Ik weet niet of ik nu juist blij of ongelukkig moet zijn. Maar sinds vrijdag is voor mij school weer terug begonnen. (snif.) Ik zit met mijn gekke emoties zowat tussen: ‘oh, wat fijn om iedereen weer terug te zien’ en ‘laten we weer gaan aftellen naar de eerstvolgende vakantie’. Ja. Zoiets ongeveer. (Misschien toch liever dat laatste dan. Hehe.)

Iets wat dan wel weer juist héél erg positief is, is dat je weer kan gaan experimenteren met je nieuwste schoolspullen. En laat dat juist hetgeen zijn dat ik zó fijn vind aan het nieuwe schooljaar. JA.

Ik ben een lover als het aankomt op het kijken van back-to-school video’s. Hoewel ik het liefst zo weinig mogelijk aan school wilde denken, vond ik het zo ontzettend leuk om wat inspiratie op te doen om creatief te zijn tegen dat school weer zou beginnen. Zo maakte ik dus heel wat leuke dingetjes, en ik kan niet wachten om jullie te ‘showen’ wat er nu juist allemaal in mijn rugzak zit. Snap je?

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Schoolboeken, schriften en papieren

Dit is natuurlijk, als je naar school gaat, het allerbelangrijkste dat je in je rugzak hebt zitten. En dus is dit ook het eerste dat ik altijd in mijn rugzak steek als het weer school is. Hoe mooier je kaften zijn, hoe fijner je school gaat vinden. (Ik zeg het je.)

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

 

Een pennenzak, het liefst van al de grootste die er bestaat 

Tadaaaaa. Let me introduce you: my selfmade pencil case. YAAAY. (Jordan Clarck inspired). Ik ben een echte canvas-pouch lover, en het is dus ook perfect om die te gebruiken als pennenzak. Het geeft je de mogelijkheid om er de allerleukste dingen mee te doen, en er is plaats genoeg om je favoriete school-supplies in te steken. (NEED TO HAVE: pastel markeerstiften!!!) (dit is het beste wat je ooit zal hebben!). JA.

deo

Deodorant & een fijne handgel 

Ook dit is niet te missen wanneer je naar school gaat. Na de LO-les (of ja. Sportles.) is het altijd super fijn om je even te verfrissen met je lievelings deodorant. (Hoe cliché hij ook is, die AXE for her blijft zooooo goed!).  Als je in een wetenschappelijke richting zit, is het altijd heel erg fijn om na een labo je handen te verfrissen met een handgel. (Dus: heeeel erg belangerijk!)

agendaaaaaaProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Een agenda, eentje om te versieren

Ik ben 100% zeker dat je het jezelf gaat beklagen moest je je agenda een keertje vergeten zijn in je rugzak. Ik hou énorm van plannen én to-do-lijstjes. Dit jaar kocht ik de schattigste agenda ooit (cactus-lover over here!). Ik ben hem binnenin helemaal aan het stylen (en toen ik deze foto nam, was ik er nog niet echt aan begonnen)(oeps). Dus ik ben absoluut van plan om er een blogje over te schrijven als ie helemaal klaar is. YAY.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with b1 preset

Een fles om uit te drinken én een brooddoos

Hiervoor heb je vast niet veel uitleg nodig. Dit. Is. Gewoon. Hartstikke. Nodig.

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Een portemonnee & een emergency-kit

Als je op school een automaat hebt, of als ze méga lekkere muffins verkopen, is het een absolute aanrader om altijd wat geld bij je te hebben. En natuurlijk, als echte girlboss, is het ook belangrijk om een emergency-kit mee te nemen! 😉

Ziezo. Dat is zowat alles dat ik elke dag meesleur in dat schattige boekentasje. Ik vind het gek dat ik en deze boekentas zijn laatste jaar gaan doorbrengen op de middelbare school. Na dit, is het voor echt. Dan kan ik een richting gaan kiezen waar ik zo veel zin in heb. Eentje die voor de rest van mijn leven belangrijk blijft. En ik kijk er nú al naar uit.

Love always,
Inne ♥

22 thoughts on “Wat er nu juist in mijn rugzak zit | ☽

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X