Black meets white · fotoprojectje

Hi there! Als je zo van die momenten hebt dat je inspiratieloos bent, experimenteer je gewoon. En dat deed ik ook. Ik maakte een amateuristische hoopje om mijn camera op te zetten en deed wat rare dingen. Ik voelde me gelukkig, in mijn nieuwe sweater. En ik was vreemde dingen aan het doen, voor mijn camera. Enjoy!

jooo de manneProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 preset2016-02-17 03.36.58 1.jpg

En toen scheen de zon veeeel te hard in mijn ogen… Hebben jullie ook al zo ontzettend veel zin in de lente?

Ik ben dolblij (zoals jullie kunnen zien) met mijn nieuwe trui uit de Pull and Bear. Ik moest mijn nieuwe aanwinst absoluut showen aan jullie. (Maar ik had helemaal geen zin om outfitfoto’s te maken.) Dus maakte ik dit mini-fotoprojectje. Omdat zwart-wit gewoon echt een ontzettend leuk effectje is. En ook, omdat het heel toepasselijk was.

Love,

♡Inne

(Oh en, dit is een van de eerste keren dat ik foto’s van mezelf, die niet bewerkt zijn (=mijn gezicht), op het internet plaats. Want, jezelf zijn is het allerbelangrijkste. #loveyourself)

0 thoughts on “Black meets white · fotoprojectje

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X