Een paar lenzen en een hele hoop foto’s

2016-07-08 07.08.52 1.jpg

Oké. Nu ja, een hoop foto’s is wat veel gezegd. Maar sinds kort begon ik terug wat te experimenteren met mijn lenzensetje uit de Hema. In mijn vorige artikel, waarin ik jullie mijn allerfijnste zomerfavorieten liet zien, schreef ik jullie vol lof over dit setje. En daar moest zeker en vast wat meer boeiende informatie over gegeven worden. Dat wel.

Hoe het werkt? Dat is heeeeel erg simpel. Bij dit setje zaten enkele magneten ringetjes meegegeven die je rond je camera moet plakken. Zo kan je in no-time de perfecte lens die je wil erop laten hangen (zodat het magnetisch werkt enzo) (je snapt me wel). In het doosje zaten 3 mini-lenzen. Twee waarmee je een geweldig fish-eye effect krijgt. En eentje waarmee je de allerkleinste dingen kan scherpstellen.

Waarom ik er zo enorm blij over ben? Dat ze zo goedkoop waren, is alvast een van de grootste redenen waarom ik dit kocht. Ik ben er ook héél erg blij mee, omdat ze werkelijk erg goed werken. Het blijft goed plakken (als je goed het goed vastmaakt, natuurlijk) en je kan ze eindeloos gebruiken. Het handige eraan is dat je ze overal mee naar toe kan nemen, zo kan je dus op vakantie de allercoolste foto’s nemen. Je kan er super grappige dingen mee doen, en je creëert zo een erg leuke sfeer in je fotoreeks. Oh, ja hoor. Ik ben gelukkig. Scroll snel even door deze foto’s, en dan begrijp je meteen waarom ik hierover zo lovend ben.

En dan raad ik jullie zeker en vast aan om ze ook te gaan kopen. Dit is één van de beste fotografie-uitvindingen die ik ooit heb ontdekt, én ik vind dat jullie deze ook absoluut moeten ontdekken. (Want dat verdienen deze schattige dingetjes zeker) (geloof me). Neem snel je fiets, en rijdt zo snel mogelijk naar de Hema, het is de moeite waard!

Of moest je ze online willen bestellen, kan je het doen via deze link: XXX.

Liefs,
Innelove, me

(Niet gesponsord, zeker niet.)

28 thoughts on “Een paar lenzen en een hele hoop foto’s

  1. Ik heb die fish-eye lens ook bij de hema gekocht vorig jaar. Maar heb het nog steeds niet gebruikt 🙁 Nou we hebben vakantie, dus genoeg tijd om er nog iets mee te doen.

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X