Hola Barcelona! | πŸ“·

Hi allemaal! Het is al weer even geleden dat ik nog eens een artikel heb geplaatst, maar dat komt omdat ik nu al 3 dagen in Barcelona zit. Het is hier GE-WEL-DIG! Het liefst van al zou ik hier voor altijd blijven wonen. Warme zomerdagen, vriendelijke Spanjaarden, lekkere tapas, hele mooie uitzichten, het drukke city-leven en de mooie plaatsen hier, oh wat kan ik daar toch van genieten!

Als je op city-trip gaat, is de kans heel groot dat je weinig in je hotel zit. En dat is bij mij ook zo. Ik ben nog maar 3 dagen in Barcelona en ik heb bijna alles al gezien, gewoon omdat je zo benieuwd bent naar alles, en je wil meteen met de Metro overal naar toe gaan (wat is een Metro toch een handige uitvinding). En zo, ben ik hier met mijn familie heel hard op zoek naar nieuwe dingen en nieuwe plaatsen om te ontekken!

Natuurlijk, heb ik ook elke keer als we ergens naar toe gaan mijn camera bij. Als je mij hier zou tegen komen, zal je me altijd met mijn camera zien rondlopen en mij vanalles zien fotograferen. Hier zijn alvast wat foto’s uit deze mooie stad!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dit waren er natuurlijk maar enkele, over een paar dagen zal ik nog een post schrijven met meer foto’s uit Barcelona.

Voor dagelijkse foto-updates kan je me altijd volgen op mijn instagramaccount!

Liefs,
Inne X

0 thoughts on “Hola Barcelona! | πŸ“·

  1. Whoee Barca! Leuke foto’s meid!!
    Ik was er in februari geweldige stad!

    Ik zie dat je ook in Camp Nou bent geweest. Kon het Clublied op een gegeven moment niet meer horen, haha. En de volgende dag ging ik naar een wedstrijd. Maar heb het echt naar mijn zin gehad!

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X