A list with dreams from a 16 years old girl

Processed with VSCO with m5 preset

Ik voel mezelf weer een beetje schuldig. Omdat ik alweer in een lange tijd niets geschreven heb. Ik zit vaak met het idee dat ik eens wat moet typen op mijn blogje, om gewoon wat regelmatiger te uploaden. En omdat ik mezelf meestal heel wat gelukkiger voel als ik iets neer kan schrijven. Maar als ik dan weer met een ideetje zit, heb ik geen foto’s. En als ik dan met 101 foto’s zit, heb ik weer geen ideetje. (Nu ja. Eh. Je kent het vast wel) 

Iets wat ik ontzettend graag doe, is snuffelen tussen oude reisfoto’s die ik een paar jaar geleden nam. De foto bovenaan dit artikeltje kwam uit Oostenrijk, ergens in Wagrain geloof ik. (Moest je daar benieuwd naar zijn). Ik wil zo graag eens terug gaan, ronddwalen in de geweldige natuur van de Alpen. Nu, ik wil heel wat. Ik droom van ontzettend veel dingen, en daarom was het eens tijd om weer een lijstje te maken. Om alles op een rijtje te zetten, omdat er tegenwoordig zoveel fijne dromen en ideeën ronddwalen in mijn hoofdje. Want hé ik ben zestien (yes!!!) (al enkele maanden, maar hé, you get it, right?) en ik heb nog 2 jaar voor ik volwassen ben, én ik heel wat fijne dingen met mijn leven kan gaan doen. Eh. Ja. Snap je?

Dus om heel de intro een beetje kort te maken, hier heb je een lijstje met dromen die ik graag zou willen uitvoeren vanaf dat ik achttien word. (omdat ja, ik daar nu wat jong voor ben). Enjoy!

Processed with VSCO with m5 preset

☾ Vrijwilligerswerk in Afrika. Omdat ik ontzettend veel nood heb, aan even weg te gaan uit alle luxe hier in Europa, gewoon de knop omdraaien en lieve kindjes helpen. Yes please!

Mijn eigen kleine appartementje. Voor dat ik helemaal op mezelf (in een groot huis) ga wonen, wil ik graag in een appartementje settelen met mijn vriendje. Omdat, hé, hoe fijn klinkt dat wel niet? 😉

☾ Iets waar ik ook énorm naar uitkijk, is autorijden. Zodat ik mezelf overal naartoe kan brengen, en niet altijd de lieve mama moet vragen om me weer te vervoeren. En. Gosh, hoe zalig moet het wel niet zijn om ’s avonds gewoon eens rond te rijden met gezellige muziek en gelukkige gedachten. (Jaaaa!)

Een eigen domeinnaam kopen, met een heel nieuw thema. Nu, ik wil dit al een hele tijd. Maar ik als niet werkende-16-jarige verdien niet zo enorm veel centjes en heb niet de tijd/kennis om mezelf daar in te verdiepen. Dus als ik 18 wordt, is dit het eerste wat ik doe.

☾ Het kopen van een nieuwe camera met verschillende lenzen. Dit verhaaltje, is zowat hetzelfde als het vorige puntje. Ik zit met weinig centjes, en ik heb mijn camera nog maar 2 jaar. Dus, momenteel is hij nog niet toe aan vernieuwing.

Een kleine tattoo! Ja, deze zeker en vast wanneer ik achttien ben. Eentje met een enorm fijne betekenis waar ik méga gelukkig van word.

☾ En als allerlaatste puntje: reizen, reizen en nog eens reizen. Het liefst van al zou ik graag elk continent eens bezoeken, foto’s nemen, ontdekken en genieten. Ja. Heel erg graag!

Ik heb nog enkele jaren te gaan. Dat staat vast. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet heel wat andere dromen heb die ik nog waar te maken heb vóór ik 18 ben. En daar geniet ik nu volop van! Wat is jouw absolute droom? 

Love always,
Inne ♥

ondertiteling-ofsoiets

11 thoughts on “A list with dreams from a 16 years old girl

  1. Een erg interessante lijst! 😀 Een rijbewijs kan ik al van je lijstje afvinken, maar ik droom wat van een eigen auto. Momenteel heb ik daar geen geld voor. Ook zal ik die auto nog niet zo vaak nodig hebben. Toch kijk ik al naar uit 😀

  2. Wat een fijn lijstje! Je eigen domeinnaam hoeft helemaal niet zo duur te zijn hoor, vaak heb je ook nog eens het eerste jaar je domein voor een lager prijsje 🙂 Een kleine, mooie tatoeage vind ik ook echt leuk!

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X