A lovely playlist • ’18

Zucht. Alweer die wekker om 06:00u, ik hijs mezelf uit bed en ik voel dat mijn lijf even tijd nodig heeft om wakker te worden. Al dromend loop ik de trap af, denkend wat ik vandaag op mijn boterham ga smeren. Ik eet, fris mezelf op, breng een bezoek aan de wc, wring mezelf in die versleten vans en ik haal mijn oude fiets uit het tuinhuis. Ik prop nog snel muziek in mijn oren, en ik ben klaar om de wereld te veroveren. (eh. oeps. ik bedoel: ik ben klaar om te gaan werken)”

Exact een maand en 13 dagen liet ik voor het laatst iets horen over mezelf op mijn geliefde stukje internet. (vergeet even dat ik beloofd had om meer te bloggen). Intussen ben ik al een chirokamp, rondreis in Frankrijk, 4 dagen pukkelpop, een nieuw kot en een volle periode werk verder. Ik voelde dat het tijd was om weer wat te schrijven, and guess what, hier ben ik dan. JIPPIE. Ik geniet zo enorm van een goede playlist die ik echt urenlang kan luisteren. (vooral als ik op mijn fiets onderweg naar mijn studentenjob ben). Het is lang geleden dat ik nog echt zo genoot van muziek, volgens mij heeft het wat te maken met het feit dat ik (eindelijk) heb ontdekt wat ik nu juist fijn vind om te luisteren en wat absoluut niet. (ken je dat?). Ik kan echt uren lang genieten van een nummer uit Bazart hun album, of wanneer Oscar and the wolf opstaat, ken ik voortaan alle lyrics. (bedankt pukkelpop). Ik maakte even een lijstje van alle nummers die ik tegenwoordig in mijn lievelingsplaylist heb staan. Zodat je mee kan genieten van iets wat ik fijn vind. Hopelijk gaan je dansbenen niet stilstaan en is Grip (omarm me)  voortaan ook je favoriete nummer.

Dit en nog heel wat meer plaatjes in mijn afspeellijst op Spotify:

as long as the music
stays forever 
there will never be 
any problem 

Love always, I.

/// PS: voor moest het je nog niet zijn opgevallen geef ik eerlijk toe dat dit enkel Belgische artiesten zijn. Maar hé. We beseffen soms niet wat voor mooie platen onze mede-landgenoten kunnen maken. Cheers to that! 

18 thoughts on “A lovely playlist • ’18

  1. Als eerste, wat een prachtige foto’s! Daarnaast moet ik eerlijk zijn dat ik ook niet naar Belgische artiesten luister, maar dat is zeker een goede reden om je lijstje te beluisteren!

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X