A Winter’s Wishlist

13828363ebca9e96525ae7a0d3d02eae

Dat het bijna Kerstmis is, vind ik ongelooflijk fijn. En bij dat geweldige fenomeen en de winterse dagen hoort natuurlijk ook een heuse wishlist. Dat staat vast. Ik ging eens op zoek op het fijne internet, en vond daar een heeeeeeeeeele hoop dingetjes die ik dit jaar met heel veel plezier op mijn wishlist wilde zetten. Zet je gezellig neer, verwarm jezelf goed en snel eens een kijkje.(En psssst: misschien kan jij hier ook wel wat inspiratie opdoen)

Processed with VSCO with b5 preset

☆ Ik ben verliefd op juwelen. Geloof me. Op Louise haar blog, kwam ik onlangs ook een wishlist tegen waarop ze een ontzettend mooi armbandje had gezet. Het is er eentje met je sterrenbeeld op, die je kan kopen bij de Urban Outfitters. Omdat ik heel graag bezig met sterrenbeelden, de aarde, het heelal enzo (je weet wel..) vond ik dit wel heel erg fijn om te hebben. (Jay!)

☆ Naast armbandjes, vind ik oorbellen de leukste juwelen ooit. Ik zou dan ook heel erg graag een tweede gaatje willen. En liefst van al zou ik daar dan die mooie oorbelletjes (die trouwens ook van de UO zijn) willen insteken. (Want oh myy! Yas, please!!).

Processed with VSCO with b5 preset

☆ Iets wat zowat elk jaar weer opnieuw op mijn wishlist staat, zijn sokken.Want hé, wie is er nu niet verliefd op kerst sokken? Deze cuties zijn van Oshyo en wat zijn ze ontzettend mooi! (I want!!!)

☆Naast de sokjes van Oysho, kwam ik ook een méga schattige pyjama tegen. Ruitjes zijn een absolute must wanneer je in de kerstperiode zit, en met deze pyjama zou ik ontzettend graag mijn kerstvakantie doorbrengen. (Cosiness factor 10!)

☆ Ik ben dit jaar 16 geworden, en dat geeft mezelf de toestemming om eindelijk eens hakken uit een schoenenrek te nemen en er onbeschaamd mee rond te paradere. Deze Chelsea boots zou ik dan ook heel erg graag aan mijn zij hebben tijdens de feestdagen! (Oh. En. Deze komen van UO)

☆Ik ben al lang op zoek naar een nieuw handtasje, die zo ontzettend handig is en die overal bij past. Toen ik door de site van de Pimkie aan het scrollen was, viel mijn oog op dit super schattige tasje! En zo iets kan ik natuurlijk niet vergeten op het lijstje!

Processed with VSCO with b5 preset

☆Als het vakantie is, heb ik heel hard de neiging om nog eens wat boeken te lezen. Ik hou enorm van boeken waaruit ik veel inspiratie kan halen. Deze drie boeken zou ik dan ook heeel erg graag willen hebben en verslinden wanneer ik er tijd voor heb!

Processed with VSCO with b5 preset

☆Ik heb een zwak als het gaat over fijne decoratiespulletjes. Ik zou dit jaar graag eens wat tijd steken in gezelligheid op mijn kamer, en wat is er beter dan een paar super schattige geurkaarsjes van de Hema en een mini kerstboompje? (Verliefd!)

☆Het is geen geheimpje dat ik het graag heel erg warm heb als ik ’s avonds in mijn bedje kruip. Dit dekentje van UO is zo enrom mooi (nu ja, als je eens op de site gaat kijken heb je al een veel mooier beeld, geloof me.) dat ik dat absoluut ook op mijn wishlist wil zetten!

☆Een terrarium vind ik zo iets méga cool! En ja, natuurlijk mag  dit hebbedingetje zeker niet missen op mijn winterse wishlist.

Dat dit een heuse wishlist is, dat kan je wel zeggen. Dat ik niet alles ga krijgen of zelf zal kopen, dat weet je vast en zeker ook wel. Maar er is natuurlijk niets mis met dromen en een lijstje opstellen. En hopelijk heb je een hele hoop inspiratie kunnen opdoen!

Veel liefs,
Inne love, me

13 thoughts on “A Winter’s Wishlist

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X