A wonderful fall bucket list

De laatste tijd ben ik wat afwezig geweest in de blogwereld. Veel té afwezig. En dat besef ik nu enorm. Ik miste het bloggen. Ik miste jullie. Nu ja, ik deed echt men best om eindelijk eens de tijd te vinden om nog eens een blogje te kunnen typen. Maar die vond ik jammer genoeg niet. Ik had (en nog steeds heb, snik) heel erg weinig tijd om eventjes mijn computer te nemen, en iets te typen voor jullie.

En. Dus, ja. Om je niet te veel onnuttige dingen te zeggen, zal ik je vast en zeker al laten weten dat school dus heeeel veel tijd vroeg de laatste maand. Dat is de enigste reden. En zo weet je vrijwel alles hoor. Ik beloof het je.

Maar dus, je leest deze blogpost hoogstwaarschijnlijk om fijnere dingen te lezen. En niet bepaald om een hele hoop dingen over school te lezen of over dingen die je zeker zelf ervaart. Dus dacht ik dat het best oké zou zijn om nog eens een lijstje in een artikeltje te stoppen. Een bucket list, zoals dat noemt. Omdat het bijna vakantie is. (Jayyyy!)

✮ Herfstwandelingen maken, door een hele hoop blaadjes
✮ Heeeeeel veel films kijken
✮ Op reis gaan met mijn familie en het allerliefste vriendje
✮ Veel warme chocomelk drinken (want oh, god! He-mels)
✮ Ontzettend veel foto’s nemen
✮ Boeken lezen, onder een warm dekentje
✮ Uren naar de sterrenhemel kijken
✮ Bij een vuurtje zitten
✮ Veel lekkere dingen eten
✮ Nieuwe dingen ontdekken
✮ Ruimte maken in je hoofd
✮ Ongelofelijk gelukkig zijn ☺

En oh. Ik hoop zo, dat ik na (en misschien ook tijdens) de herfstvakantie weer een hele hoop blogposts kan schrijven. Voor jullie. Omdat dat gewoon zo fijn is.

Liefs, heel veel liefs,
Inne love, me

16 thoughts on “A wonderful fall bucket list

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X