Candles, good music and happy thoughts

“De zon scheen door mijn raam, en ik voelde mezelf gelukkig. Ik nam mijn camera bij de hand, stak mijn twee geurkaarsjes aan en ik zette mijn favoriete playlist op start. Ik was klaar om niets te doen. Ik was klaar om te genieten van mijn zondagnamiddag, voor het eerst in een korte tijd. En dat voelde fijn, er is namelijk niets leuker dan fijne dingen te delen, toch? Want het werd tijd om weereens wat te schrijven. Ja. Dat wel.”


Het leek me wel eens cool om mijn blogpost te starten met een kort filmpje. Nu ja, best wel heel kort. Eentje dat veel te leuk was om niet te delen, maar dan ook veel te kort was om op YouTube te plaatsen. Dus, wat doe je dan. Je plaatst het op Vimeo. Zodat jullie het toch zouden kunnen zien, en zodat ik het met plezier kon delen op mijn blog. (Dubble jay!)

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

De maand januari was er me eentje. Eentje die niet bepaald zo enorm goed was als het aan mij lag. Ik was 2 keer ziek en ik voelde me daardoor niet bepaald goed of gelukkig in mijn vel. Niet dat dat zo erg was hoor. Daarom zei ik dat ik weer genoot van mijn zondagnamiddag in een korte tijd. Het duurde gewoon een tijdje voor dat ik dat weer kon doen. Eh. Ja. Je snapt me wel.

Omdat ik vaak toch enorm gelukkig wordt van liedjes deze maand, deel ik jullie graag een lijstje. Met liedjes die mijn january’s playlist behaald hebben, zonder enige moeite. En ik zeg je, dit is liefde op het eerste zicht. Enjoy!

Needed Me – Rihanna ☽
Bang Bang – DJ Fresh vs. Diplo ☽
Low –  Flo Rida ☽
Sage the Gemini – Now & Later ☽
Rockabye – Clean Bandit ☽
Be Real – Kid Ink ☽
Setting fires – The Chainsmokers ☽
Me Too – Meghan Trainor ☽
Sexual – Neiked ☽

Nu, dit zijn vooral liedjes die je doen meedansen van geluk. Dat zeg ik je alvast. Until we meet again!

Love always,
Inne ♥

23 thoughts on “Candles, good music and happy thoughts

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X