Ik probeerde maar wat · Art

Processed with VSCO with b5 preset

Mijn camera stond helemaal klaar op een hoopje boeken. Alles was perfect ingesteld, klaar om hun werk te doen. Ik moest enkel en alleen mijn handen nog schilderen. Want ik wilde iets proberen. Ik had een idee. Als een echte kunstenaar (uhm…) trok ik strepen op mijn handen, drukte ik snel op het knopje van mijn camera, en ging als een gek mezelf goed zetten voor de muur. Zodat ik goed op het beeld zou staan. Mijn idee zou moeten lukken. En. Ja hoor. Na lang proberen, en naar mijn camera lopen, was ik klaar. Ik. Ik had een mini projectje in elkaar gestoken. 

En daar zat ik dan. Met gekleurde handen, voor de camera. Ik was gewoon wat rare dingen aan het doen. Heel erg random. Toen ik alles er weer had afgewassen, ging ik snel een artikeltje typen, mijn foto’s bewerken en alles klaar maken om aan jullie te tonen. Er verscheen een kleine glimlach op mijn gezicht toen alles eindelijk klaar was. En. Ja. Ik was er klaar voor. Met mijn adem ingehouden drukte ik op ‘publiceren’.

Processed with VSCO with p5 preset

Love,

♡♡♡ Inne

49 thoughts on “Ik probeerde maar wat · Art

  1. Ooh echt heel gaaf! Knap bedacht en de foto’s zijn super mooi geworden! Ik ben wel heel benieuwd hoe lang je er mee bezig bent geweest, want volgens mij echt uren of niet?! Zo zie je maar, geduld is goud waard. 😉

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X