Inspiration, imagination and a cosy place | ☆

Processed with VSCO with m5 preset
COSY (Adj): 1-Something snug warm, or comfortable. 2-an intimate or friendly counter.

Hmmm, ik kijk er niet bepaald naar uit dat het binnen een tijd weer lente is. Hoewel, ik lente soms nog wel iets fijn vind. Maar hé, geef mij maar winter of herfst. De tijd waar alles plots weer heel gezellig word, je totaal niet aan je lichaam moet werken (omdat je dat toch kan verstoppen onder 101 laagjes), je liters warme chocomel kan drinken, en onbeschaamd je kamer kan decoreren met winterse kleuren en foto’s.

Ja, zoiets maakt mij heel erg gelukkig. En vooral dan het feit dat je je kamer kan omtoveren tot een plaatsje waar je jezelf in kan settelen, met een goed boek of een geweldig mooie film. Ik verzamelde heel wat nieuwe foto’s om het bord boven mijn bed een nieuwe touch te geven. Foto’s van fijne plaatsen, schitterende natuur en mooie tattoos. Het was de bedoeling om er een soort moodboard van te maken, zodat ik er geweldig veel inspiratie uit kan halen, wanneer mijn hersenen weer even geen creativiteit vertonen. En. Ik ben enorm blij dat ik jullie dit stukje van mijn kamer met trots kan tonen.

(en misschien, kan jij er ook wel wat inspiratie uit halen :)) 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Het is nu niet bepaald een echt moodboard à la Pinterest. Maar hé, ik gaf het gewoon een gekke Inne’s touch, waar ik ongelooflijk blij mee ben. Ik geniet er altijd ontzettend hard van om in dit plaatsje te vertoeven, alleen of samen met mijn vriendje. What else do you need more? 

Love always,
Inne ♥

PS: misschien weet je het al, of misschien niet. Maar binnenkort, als in woensdag 1 maart, beginnen de 40 dagen zonder vlees! (*jayy*) Ik schreef me dit jaar ook écht in, en zelfs in de groep van de lieve blogster: Stefanie van It’s a knot. En jij, jij kan ook meedoen! Als je je graag wil aansluiten, kan je dat doen via dit linkje. (zo help jij ook een beetje aan een betere wereld! Want dat is wat we allemaal willen, niet waar?) 

ondertiteling-ofsoiets

21 thoughts on “Inspiration, imagination and a cosy place | ☆

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X