Instagram, you are magnificent | pt. 3

Webp.net-gifmaker (1)Processed with VSCO with x1 preset

Dat ik een Instagram lover ben, weet je vast en zeker wel. Ik krijg er geen genoeg van hoe prachtig het leven van andere mensen wel niet kan zijn, hoe mensen zo kunnen genieten van de allerkleinste dingetjes. Foto’s zijn voor mij (bijna) de fijnste dingen die ik al 16 jaar op deze aardbol kan bekijken. Ik vind het té gek. Ik kijk elke dag met veel plezier tussen de allerleukste accounts. Mijn duim maakt zowat elke keer een ‘dubbel-tikkende’ beweging op elke post die ik leuk vind.

Ik ben zowat verliefd op heel erg veel accounts. En net zoals je dat al kon lezen in twee vorige artikeltjes die ik schreef over deze geweldige uitvinding ( pt. 1 | pt. 2 ), kan je 100% zeker zijn dat je in deze nieuwste blogpost ook wat inspiratie kan opdoen om jou tijdlijn op te vrolijken. Take a fresh lemonade, and E N J O Y. 

Processed with VSCO with m5 preset

 

Brandon Woelfel | @brandonwoelfel

Dit is werkelijk het meest magische account dat ik ooit al ben tegengekomen. Brandon speelt altijd met lichtjes en mooie paars-blauwe effecten. (I’m loooooving it). Daarom raad ik het je vast en zeker aan om zeker eens een kijkje te gaan nemen tussen zijn fantastische foto’s. (YAY).

Screenshot_2017-08-14-21-14-33

Heather Ruiz | @heather_roams

Ik ben gek op bossen, bergen en natuur. Heather maakt zo’n erg mooie foto’s dat je droomt om gewoon samen met haar te genieten van de leuke dingen die ze meemaakt. (♥)

Screenshot_2017-08-14-21-15-18

Jordan Clark | @jordan.e.clark

Onlangs ontdekte ik Jordan haar Youtube account (dat je dus absoluut hier eens moet checken), toen bekeek ik haar (méga) inspirerende blog en natuurlijk bekeek ik ook haar IG-account. En ik ben zooooo blij dat ik dat heb gedaan, zo veel inspiratie. (ZO FIJN).

Screenshot_2017-08-14-21-16-00

Sjoukje | @lemontierres 

Dit fijne account ontdekte ik toen ik aan het bladeren was door de Flow. Haar naam zelf al vond ik super cool, dus natuurlijk moest haar instagram ook geweldig zijn. Dat was het zéker. (Aanrader!!!)

Screenshot_2017-08-14-21-16-32

Erick Ramirez | @r4s

Naast Brandon Woelfol, vind ik dit account ook énorm mooi qua fotografie. Ik ben gek op de effectjes die hij toevoegt aan zijn foto’s en dan vooral het feit dat hij altijd foto’s van de zee neemt in speciale perspectieven. (JAJ)

Screenshot_2017-08-14-21-17-00

Jonathan Germain | @jonathangermain

Als je fan bent van Jay Alvarrez zijn reisfoto-goals, dan vind je vast en zeker dit account van Jonathan ook heeeel erg leuk. Samen met zijn vriendin maakt hij de allerleukste vakantieplaatjes. (Je wordt er zo verliefd op). (ik bedoel: hoe fancy is hij?)

Screenshot_2017-08-14-21-17-45

Pauline | @blondiiebabe

Last but not least, moet je dit account ook zeker en vast eens bekijken als je al in de vakantie-flow bent van Jonathan zijn foto’s. Pauline heeft een ‘feed’ om van te dromen, ik zeg het je. (I WANT).

Screenshot_2017-08-14-21-18-16

Ziezo, hopelijk vond je deze accounts super fijn, want dat vond ik ook. Ik geniet er natuurlijk ook van om er nieuwe te ontdekken, dus als jij nog wat tips hebt, kan je die altijd even delen met me. (als je dat wilt hé)

Love always,
Inne ♥

12 thoughts on “Instagram, you are magnificent | pt. 3

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X