My favourite fonts in all times | ☽

love

Ik ben gek op lettertypes. Nu ja, niet de standaard Verdana, Arial of Calibri-types. Meer van die échte, coole lettertypes. (Eh, ja. Dit klinkt een beetje heel gek. Maar als je een blogger bent, begrijp je me vast wel. Daar ben ik zeker van.) Ik moet je zeggen dat er een ongelofelijk fijne site bestaat waar je van die échte en coole lettertypes heeeélemaal gratis kan downloaden. En in deze (oh god, ein-de-lijk nieuwe) blogpost laat ik jullie mijn favoriete zien. (oh en, hopelijk kan je hier een hoop inspiratie uit halen).

for-blog

Winters brush- Autumn Chant- DK momotaro-Squares Bold-Paduka Script-Amethyst-Sweet Pea- Autumn in november 

De site waarop ik deze super fijne fonts download, is genaamd: ‘www.dafont.com’. Hier heb je een linkje waar je meteen terechtkomt op dafont. Ik word ontzettend gelukkig van zo’n dingen. En wie weet komt er ooit wel een vervolg op dit artikeltje. (hehehe)

Oh. En, ik weet dat het een beetje (vééél te laat is) maar toch wens ik jullie, mijn allerliefste lezers (gosh, hoe leuk klinkt het dat ik een soort van lezersgroepje -ofsoiets- heb?), een énorm fijne vakantie, met heel veel dagen waarin je je familie en je geliefden ziet. Want dit is een vakantie die je goed moet maken. Dat moet je me beloven. Het is ten slotte de allerlaatste van 2016 en de allereerste van 2017. En die moet toch geweldig zijn, niet waar?

Love always,
Inne love, me

PS: als je zelf van die geweldige fonts weet, laat je me het dan snel even weten in de comments?

22 thoughts on “My favourite fonts in all times | ☽

  1. JAAAA, ik ben er ook “obsessed” mee! Geen idee of je daar ook zulke artsy dingen vindt, maar bij google fonts bv kan je alles uittesten (maar da’s dan vooral om ze te gebruiken op je website zelf, hihi) Ik ben zelf echt al zo’n lange gebruiker van dafont, oh, mijn hele laptop staat onder de gedownloadde fonts, hehe.

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X