10 dagen als een echte avonturier

tumblr_o4vx1l1Nkb1ted1sho1_1280.jpg

6:18u: Ik werd wakker en het was véél te vroeg. Ik was zenuwachtig. Vandaag vertrek ik weer eens op kamp. (Jay!). Het was de bedoeling dat ik pas wakker zou worden om 9:00u. (Oh, Inne toch). Ik draaide mezelf nog een keer om en probeerde om verder te slapen. Iets later was ik het beu, ik wilde opstaan. Ik ging naar beneden en zette me in de zetel. Ik had nog exact 2,5 uur om mezelf bezig te houden. Genoeg tijd om jullie nog te vertellen wat ik vanaf vandaag de komende 10 zou gaan doen.

____

Ik vertrek dus op kamp. Chirokamp. En of ik er zin in heb? Zeeeeeker van wel ja! Nu, in die 10 dagen zal ik geen tijd hebben om een artikeltje online te zetten. (dat is dan weer wel een nadeel). Maar geloof me, na die hele week zal ik jullie zeker en vast een hele hoop te vertellen hebben! (pluspunt!). Of ik daar wifi zal hebben, hangt af van het bereik dat daar in de lucht zal hangen. Als ik dan net dat beetje wifi vind, zal het zijn om een foto op Instagram te plaatsen. (Om jullie wat leuke sfeerbeelden te geven) (je kent dat wel hé). Stay up-to-date! @inneverswijvel

large

Op kamp gaan is ook grotendeels het old-school stereotype. Middagrust én brieven schrijven. (Nu hoor je me alvast aankomen). Hoe vaak je het misschien al hoorde de voorbije dagen: ook ik lees graag briefjes.En zeker als het heel erg onverwachts is. Wanneer je niets te doen hebt deze vakantie, raad ik het je zeker aan om nog eens een pen vast te nemen en een briefje te sturen. (je bent niet verplicht) (absoluut niet).

2016-07-11 (1)

(En als je je adres er dan bijzet, krijg je zeker en vast een briefje terug! 😉 )

____

7:45u: Ik sluit dit artikeltje af, en heb er ontzettend veel zin in. Binnen een paar minuutjes kruip ik snel onder de douche, en dan kan een fantastisch avontuur beginnen. Ik zie jullie snel weer!

Liefs,
Inne love, me

(Deze foto’s haalde ik van fancycrave.com, een zalige site die ik ontdekte door Stefanie (<3) én van We Heart It

20 thoughts on “10 dagen als een echte avonturier

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X