10 random facts about me

Hi there! Ik heb eigenlijk nog nooit echt veel over mezelf verteld op mijn blog. Omdat ik vond dat ik daar eens hoognodig tijd van moest maken, heb je hier en portie random (and guilty) facts about me! Let’s get started and enjoy! 

  1. Ik sta altijd véél te vroeg op. Uitslapen? Nah, daar doe ik niet aan mee!
  2. Ik word snel jaloers… (geen goede eigenschap, I know, maar aan die slechte eigenschap wordt volop aan gewerkt, no worries!)
  3. Volgens mijn papa ben ik een financieel ramp. En daar kan ik hem spijtig genoeg meer als 100% gelijk in geven. Ik kan dus werkelijk niet sparen. Oeps.
  4. Ik ben een enorm grote voetbalfan. Vooral dan van de grote EK’s en WK’s. Gewoon omdat er niets leuker is dan je volledig uitleven tijdens het kijken van een goede portie voetbal.
  5. Ik heb een heel apart gevoel voor humor, of dat vindt mijn vriendje toch.
  6. Ik ben ontzettend bang voor spinnen en insecten. Brrr, als ik er al aan denk krijg ik al kriebels!
  7. Ik heb een enorm grote verslaving aan sokken. Maar dan vooral van die hele leuke en warme sokken tijdens de winterperiode!
  8. Ik ben slecht (en dat is nog laag uitgedrukt) in het naleven van de regels die mijn ouders maken…
  9. Ik ben mega bang van bliksem. Vraag me niet waarom, maar geef mij maar een warm dekentje om mezelf onder te verstoppen als het weer eens bliksemt.
  10. Als ik iets grappigs te vertellen heb aan mijn vrienden begin ik altijd eerst te lachen voor ik iets heb verteld. (na ongeveer 5 minuten kan ik dan mijn verhaal vertellen… 🙂 )

Wel ja, al die dingen. Dat ben ik!

Liefs,

Inne Xxx

0 thoughts on “10 random facts about me

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X