100% gelukkig aan het begin van de zomer

Processed with VSCO with b5 preset

30.06.2016 | Eh. Ja. Vandaag, 30 juni. Het was het officieel de laatste dag dat we verplicht op school moesten zijn. Ik word er meteen oprecht vrolijk van. Ik besef dat het nu echt vakantie is. Dat ik maandenlang kan doen wat ik wil, zonder mezelf druk te maken over school, punten en rare mensen. Gisteren kreeg ik mijn punten, en ik moet zeggen dat ik heel erg gelukkig was. Ik had hard gewerkt (veeeel te lang) en ik werd beloond (jay!). En dat is nog een heel stuk beter om de vakantie te beginnen! En of ik er zin in heb? Wel, jaaaa!

Nu heb ik nu dus een hele hoop tijd om (eindelijk) terug wat werk te steken in mijn blog. Ik wil er werk van maken. En ik wil jullie laten genieten van mijn schrijfsels en dingen die ik ook leuk vind. Ik ga proberen om er deze zomer een prachtige content van te maken (zoals je het als een youtuber zou zeggen, hehe)! Dat staat vast. Ik heb er alvast super veel zin in, en verder kan ik dus absoluuuuuut niet wachten om nieuwe dingen te ontdekken deze zomer! (en die met jullie te delen!). Ik ga op reis naar het fantastische Kreta! En hopelijk, zal ik daar een deeltje van mijn bucketlist kunnen doorschrappen. Want. JAY! We zouden daar een fijne Jeep Safari houden! (whiiiii)

Enne, ik ben van plan om deze zomer te gaan filmen. (Say whaaaaaat). Nee, niet mezelf. Ik ben niet zo het type dat voor een camera zal gaan praten. Gewoon, zo van die sfeerbeelden van leuke dingen. En misschien ook wel van mijn reis! (Een paar dagen geleden probeerde ik eens wat uit, en ik vind het best wel fijn om te doen!). Stay up to date!

large (1)

Liefs,
Innelove, me

18 thoughts on “100% gelukkig aan het begin van de zomer

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X