2018 • a new beginning

Oh, hé jij daar! Welkom op mijn splinternieuwe blog (nu ja -je begrijpt me wel- niet helemaal nieuw). Ik ben énorm blij dat ik je mag zeggen dat ik een eigen domeinnaam heb en een eigen stukje internet, dat nu écht helemaal van mij is. Het heeft me wel héél wat opzoekwerk gevraagd, maar (whiiiiiii), je kan niet geloven hoe trots ik ben op de site die jij nu aan het lezen bent. Voortaan hoef je niet die lange wordpress.com achter mijn naam te schrijven om te op te zoeken. “Gentillinne.be” it is, guys!

En laat dat nu juist een hele fijne start van het jaar zijn. Een nieuw begin. Iets waar ik op verder kan bouwen om weer de moed te vinden om nieuwe blogjes te schrijven. Want hé, ik kan het nu doen op een eigen (!!!) site. (joehoeeee). Ik wil 2018 graag beginnen met goede moed om van mijn blog iets te maken dat meer is dan daarvoor. Ik wil meer schrijven en fijne dingen maken die jullie graag lezen. Dat ik dat ga doen, daar ben ik deze keer heel erg zeker van. Neem zeker eens een kijkje op mijn nieuwe blog, ik verwelkom je graag!

En oh. Nog even dit (voor ik het vergeet): ik wil jou ook heel graag bedanken, lieve lezer. Omdat jij altijd de tijd neemt om mijn blogjes te lezen, omdat je zelfs de moeite neemt om mijn naam in je google-zoekbalk in te typen. Jij bent geweldig, jou reacties zijn lief (en maken me echt zooo gelukkig)! Laten we samen een fijne band opbouwen op mijn nieuwe website, ik zal meer fijne dingen voor je schrijven. Ik doe mijn best, voor jou, omdat jij zo lief bent voor mij. (♥, your fangirl number 1)

Tot snel, met (geloof me) een fijne post.

Love always,
Inne ♥

22 thoughts on “2018 • a new beginning

  1. Amai chique zeg! Ziet er echt kei tof uit, echt geweldig als begin van het nieuwe jaar of nie? Ik weet nog dat ik ook mijn domeinnaam aanmaakt in het begin van het nieuwe jaar, hihi.

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X