72 hours at the Belgian Seaside ♡

2016-07-25 06.58.35 1.jpg

Dat ik al een tijdje terug ben van kamp, is een feit. Normaal gezien ging ik een hele hoop artikeltjes typen over mijn avonturen. (Normaal gezien. Ja. Ehhh). Nu ja, ik heb niet zoooo veel foto’s kunnen nemen. En alles vertellen, dat zou een hoop werk zijn. (En nu ook weer niet dat ik zoooo ontzettend veel te vertellen heb). Het kamp was gewoon ontzettend fijn. Heel erg fijn. En dat is het allerbelangrijkste. (Moest je graag meer weten, dan raad ik je aan om dit geweldige artikeltje van de liefste Hanne te lezen!)


Nu. Het (nog) fijnere gedeelte. De afgelopen 3 dagen bracht ik mijn tijd door aan de zee. En dat vond ik zeker en vast wél de moeite om aan jullie te vertellen. Het was lang geleden dat ik nog eens op vakantie was geweest naar de zee. De eerste stap die ik daar zette haalde meteen een hele hoop herinneringen van vroeger naar boven. Ik was gelukkig. Deze drie dagen zouden de tijd van mijn leven worden. Ik had een geweldige tijd. En die moeten jullie mee (her)beleven. Ja hoor.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Enjoying the little things in life. ♡

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Longboarden op de dijk, strandwandelingen met ontzettend veel wind in je haar, ijsjes eten én genieten van de zonsondergang, zijn de allerfijnste dingen die je kan doen aan de zee. Dat staat vast. Ik had een hele tijd een grote glimlach op mijn gezicht en ik werd meteen weer verliefd op de zalige geur van de zee en de kleuren die de lucht je ’s avonds kan bieden. Ik kan al zeker en vast een stukje van mijn bucket list afvinken. En dat is geweldig. Take me back very soon, please.

Love,
Inne love, me

23 thoughts on “72 hours at the Belgian Seaside ♡

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X