Dear august, you’re going tooo fast

2016-08-08 06.16.46 1.jpg

Dat het al bijna half augustus is, kan ik niet geloven. Ik kan me nog steeds herinneren dat ik veel te blij was toen het eindelijk vakantie werd. Een vakantie waar ik zo lang naar had uitgekeken. Nu ik eventjes de tijd heb, zit ik hier met een lachje op mijn gezicht. Omdat het al zo fijn was. En het gaat nog een heel stuk leuker worden. Dat zeker en vast. Hier heb je ’n lijstje met dingen die nog een must zijn deze maand, omdat lijstjes maken fijn is.


Op reis naar Kreta 

Ik. Heb. Er. Zin. In. Oh jaaaaaaaaa. Binnen zo’n 2 dagen vertrek ik op reis naar Kreta. Eindelijk. Nieuwe dingen ontdekken en uren aan het zwembad liggen, iets waar ik al lang op wacht. Zoals ik je al eerder vertelde ben ik van plan om er te gaan filmen en er iets leuks van te maken. Want dat lijkt me ook écht heel cool om te doen. Ik maakte al werk van een Youtube kanaal, en dan is het nu alleen nog de bedoeling om er filmpjes op te zetten. (En, eh, als je wil, kan je alvast abonneren enzo. Dan krijg je een melding wanneer het helemaal klaar is. Je weet wel.) (Dat kan je hier doen)

HEADER.jpg
Na lang twijfelen maakte ik deze header voor mijn kanaal. Helemaal nieuw, en ik ben er ontzettend blij mee. Whiiiiii! (En jij, wat vind jij er van?)

Mijn liefste vriendje terug zien

Dat ik daar het meeste naar uitkijk, kan je misschien wel begrijpen. Omdat we allebei na elkaar op vakantie zijn geweest heb ik hem een tijdje niet meer gezien, en natuurlijk is het gewoon heel erg leuk als je elkaar weer terug ziet na zo’n lange tijd zonder elkaar. Genieten als geen ander. Jaaaaa. (Oh, laat het snel zo snel mogelijk zo ver zijn!!)

Weer afspreken met mijn vriendinnetjes 

Omdat het op sommige momenten nog moeilijker is om je vriendinnen terug te zien, is het heel fijn om dan nét een dag te vinden wanneer het wel gaat. Shoppen, foto’s nemen, ijsjes eten en volop lachen, dat gaat absoluut nog gebeuren. Zonder enige twijfel.

Processed with VSCO with hb2 preset2016-08-08 06.16.56 1.jpg

Blogjes schrijven

Natuurlijk is schrijven ook iets dat zeker en vast nog moet gebeuren. Nu ik veel tijd heb om dingen te schrijven en mijn hoofd vol met inspiratie zit, is het vanaf nu weer eens tijd dat ik alles uitwerk en er echt werk van zal maken. Ik weet niet of je het al op had opgemerkt maar sinds kort heb ik een nieuwe pagina op mijn blog aangemaakt. Een soort van fotoboek, waarin je mijn foto’s kan zien op een ander manier. Laat je me dan ook even weten wat je er van vind?

Boeken lezen 

Sinds kort ben ik weer gek op het verslinden van boeken wanneer je even rustig wil genieten van een stukje tekst. Naast blogjes lezen is het ook fijn om verhalen te lezen die je ook kunnen inspireren. Ja. Ja. Ja. Ja.

Ja lieve augustus, je word nog heel erg druk. Bereid je voor op iets leuks.

En wanneer dit allemaal gedaan is, is het weer tijd om terug naar school te gaan. Zoals jullie weten begin ik een hele nieuwe richting, en dat is best wel vreemd, en stiekem heb ik er wel zin in. Maar hé, nu is het nog volop genieten. Daar valt niets aan te veranderen. Ga jij nog iets fijn doen?

fc679fb11cd964a5a36f8cfaa8eb2192

Liefs,
Innelove, me

21 thoughts on “Dear august, you’re going tooo fast

    1. Hihihi, het is ook gewoon heel fijn om er soms iets over te schrijven :). En jaaaa, ik wil er graag iets leuk van maken, niet zo per se dingen waarin in ga praten, je kent het wel 😉 Dankjewel lieve Stefanie! X

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X