Floating through my summer thoughts

2016-06-08 05.20.59 1.jpg

Terwijl ik dus wat foto’s aan het nemen was, dwaalden mijn gedachten af naar deze zomervakantie. Het zou fijn moeten worden. Over zo’n twee weken, schrijf ik mijn laatste zinnen op papier, geef ik voor de laatste keer mijn examen af en heb ik vakantie. Vrije tijd. Dan kan ik doen wat ik wil, zwemmen, veel ijsjes eten en vooral genieten. Genieten van de allerkleinste, gezellige en leuke dingen.

2016-06-08 05.21.00 1.jpg

Het was een lange tijd geleden dat ik mijn camera nog eens had vastgenomen. Het voelde fijn om dat leuke ding nog eens in mijn handen te hebben. De zon scheen en ik wilde wat rust voor mezelf. Ik wandelde door de tuin, en ik ontdekte deze schattige paarse bloemetjes. Ik vond ze zo leuk, dat ik de naam even ging opzoeken. En. Oepsie. Blijkbaar, is het gewoon bieslook. Maar dan met een bloemetje op. (Hoe gek?) 

2016-06-08 05.20.56 1.jpg

Nu, ik besef dat het nog een hele tijd duurt voordat ik kan genieten. Want voordat je kan genieten, moet je heel hard werken. En dat moeten we allemaal doen nu. Dus hé, als je gewoon goed je best doet, dan is het zo vakantie. Dan zal je trots op jezelf zijn én kan je er dubbel en dik van genieten!

Liefs,
Inne love, me

 

32 thoughts on “Floating through my summer thoughts

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X