GOOD VIBES ONLY

Processed with VSCO with m5 preset

Zucht. Alweer. Het is maar weer eens zo’n 21 dagen geleden dat ik de tijd vond om een blogpost te schrijven. 21 dagen. Als in, ontzettend veel. En ik meen het oprecht in elke post die je zowat maar een keer per maand kan lezen, dat ik het echt mis. Zucht.


Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Je moest eens weten hoe ontzettend blij ik word van het feit dat ik nu mezelf eens heel rustig kan neerploffen in de zetel, mijn laptop kan openen en tijd heb om eens iets te typen. Gewoon eens schrijven hoe het nu juist zit. In mijn vorige post maakte ik een Bucket list voor deze herfst. En oh god, deze herfst(vakantie) was fijn. Het grootste deel van wat ik wilde doen heb ik dan ook kunnen doen. (Jayyy!)

Heel veel films kijken 

Dat ik deze kan afvinken is behoorlijk fijn. Er is werkelijk niets fijner dan jezelf lekker knus naast je vriendje plaatsen met een hele hoop lekker eten voor de open haard, en dat wanneer een je goede film kijkt. Deze vakantie keek ik: Gone Girl (oh, wat is dit een goede film!!), Into the Wild, Jungle book, Dumb and Dumber too, Gotica en Snowpiercer. 

Op reis gaan met mijn familie en het allerliefste vriendje

Ja! Ja! Ik ging een hele week op avontuur in de Ardennen met mijn lieve familie en de allerliefste Gil (als in Gil mijn vriendje, well hello! Let me finally introduce you to the cutest guy ever). Voor school werken en ontzettend veel plezier maken wanneer je in een mega fijne herfstomgeving bent: challenge accepted and done!

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

Ontzettend veel foto’s nemen

Dit is er eentje waar ik niet aan twijfelde dat het niet zou lukken. Mijn camera terug onder het stof uit halen voelde enorm fijn. Ik was weer vertrouwd met dat fijne ding. 10001 nieuwe herinneringen vastleggen. Ik voelde mij gelukkig met een camera in mijn handen. (Je weet ongetwijfeld wat ik bedoel, niet?)

Ruimte maken in je hoofd 

Ook dit heb ik kunnen doen. Eventjes eens aan niets te hoeven denken, je verstand op nul zetten en jezelf amuseren wanneer je iedereen die je lief hebt rond jezelf hebt! Yes! 

Daarnaast was ik dus ook ongelooflijk gelukkig, at ik echt wauwie-lekker eten (heb je toevallig ooit eens Buenomousse gegeten? Aaaaaah! Heeeeemels!), zat ik vaak uren bij een vuurtje en maakte ik herfstwandelingen. Hoe was het herfstgevoel bij jullie?

Tot heel erg snel!

Liefs,
Inne love, me

19 thoughts on “GOOD VIBES ONLY

  1. He, wat fijn weer iets te lezen van je. Weer zulke prachtige foto’s met een leuk effect, hoe doe je dit toch?! Je hebt echt talent meid, ga er iets mee doen! Hi Gil, fijn je te ontmoeten, wees gelukkig met een meid als dees. Weer’n hele mooie post. Wel ik zal je eens wat zeggen, je hoeft niet elke dag een post achter te laten he, het is nog zo fijn na lange tijd iets te lezen van je. Geniet van de fijne dingen, nadien je een plekje gevonden heb schrijf je nog zo interessante dingen neer. Liefs

  2. Wow je hebt echt talent voor het maken van foto’s! Maak je er niet te druk om dat het niet altijd lukt om te bloggen. Ik word er altijd heel blij van als je weer een artikeltje hebt gepost en of dat dan het eerste artikeltje van de maand is of het derde, dat maakt helemaal niet uit. 🙂 x

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X