HET AVONTUURLIJKE LEVEN ALS EEN BRILDRAGER

Hi all! Leven met een bril op je neus. Het is jammer genoeg, niét altijd het gemakkelijkste leven. En daar kan ik al een paar jaar van meespreken. In dit artikel presenteer ik jullie een lijstje vol met dingen uit het avontuurlijke leven van een brildrager. Enjoy! 

 • Als je net bevroren bent, en je stapt in een lekker warme kamer, is dat ook aan jou te zien. Je glazen zijn he-le-maal aangedampt. En het duurt weer uuuuren tot hij weer normaal is.
 • Je wordt helemaal gek als mensen je dit vragen: ‘Moet je wat dichter bij zitten? Of moet ik het anders wat inzoomen?’- Neen hoor, ik zie perfect. Want ik draag juist helemaal geen bril die me helpt met het zien van wat je me wilt tonen. *knipoog*
 • En als het dan weer eens regent, hangen je glazen helemaal vol met regendruppels. Dit is oooh zo vervelend. Als je ze er wilt afhalen lukt dit niet. Want ze uitvegen maakt het enkel en alleen nog maar erger.
 • ‘Kan je eigenlijk goed zien zonder bril?’-Haha, ja, eigenlijk wel. Het is juist daarom dat ik een bril draag. (Grapjas)
 • Een hele kast vol met zonnebrillen? Neen, dat kennen we jammer genoeg niet. We zijn al blij dat we één pareltje hebben die we heel de zomer kunnen dragen. Want een zonnebril met sterkte, is meeeeeeega duur.

25fea697d82d55bc0a9e096ede5543d8

 • Onzuiverheden tussen je wenkbrauwen? Die kunnen wij zonder moeite verbergen. Niemand kan dit ooit zien. *vreugdesprong*
 • ‘Oh, mag ik je bril nog eens opzetten?’ – voor de 1000ste keer: neeeeeeeeeeh. Aaaaaah. 
 • Je bril veel te veel moeten kuisen op een dag. Want waar komen al die vegen toch altijd vandaan? Help!
 • Even een minuut stilte voor al dat haar dat we hebben uitgetrokken door onze bril.
 • Zomer, zweten en een bril? Niet echt de allerbeste combinatie voor ons. Vooral als je een bril hebt zonder neussteuntjes (je kent het wel, zo van die dingen die er voor zorgen dat je bril blijft op staan…), dan is het erg lastig. Tape op ons gezicht plakken is misschien wel een optie. 
 • Lekker warm én ingedommeld in je bed liggen. En daarna pas beseffen dat je je bril nog op hebt. Hell yeah.

Maar het leven met bril, is eigenlijk het normaalste leven dat er is. Op enkele uitzonderingen na. Maar, guys, daar leren we allemaal mee leren. Toch?

Heel veel liefs,

XXX inne

PS: binnenkort houd ik een Q&A, dus als je een vraag hebt, stel ze gerust even in de comments!

0 thoughts on “HET AVONTUURLIJKE LEVEN ALS EEN BRILDRAGER

 1. Ik draag geen bril, maar super dat je dit eens vermeld! Ik had er geen idee van dat je er soms zoveel last mee hebt! Dat zweten in de zomer herken ik best wel (zonnebril) maar ik kan me voorstellen dat dat niet hetzelfde is!

 2. Ik herken het helemaal, urgh zo hatelijk, en ik sport met een bril –> dat is pas vervelend! Goed dat je dit eens ‘openbaar’ hebt gemaakt zodat anderen zien wat voor vervelende dingen een bril kan hebben (maar ook goede) haha. Hoe zou jij je stijl omschrijven?

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X