Ik wil weer Z O M E R

Processed with VSCO with a5 preset

De zon schijnt. De vogels fluiten en het kriebelt in mijn lijf. De dagen worden weer langer en elke ochtend sta ik weer op met de zon die door de rolluiken schijnt. Zo ongeveer binnen een paar dagen is het officieel weer lente. En dan kunnen we ons binnen een paar maanden weer terug vinden een prachtige tijd. Of ja. Ook wel zomer genoemd. .

“Ik wil weer zomer”, roept een klein stemmetje in mijn hoofd. Met die gedachte ging ik met veel enthousiasme terug kijken naar zomerfoto’s. A.k.a: foto’s van een prachtige reis die ik vorig jaar maakte. En ja hoor. Ik kreeg weer volop zin in de zomervakantie.

Oh. En. Voor moest je je het afvragen. Al deze foto’s werden gemaakt in Barcelona. Dit was (om het zacht uit te drukken) één van de geweldigste reizen die ik ooit al heb gemaakt. En, ik wil terug.

Muchos lovos,

♡♡♡ Inne

0 thoughts on “Ik wil weer Z O M E R

  1. Ahh jaa, de zomer mag inderdaad wel weer komen! Het is wel al heerlijk dat het zulk zonnig weer is de laatste tijd, de temperatuur nog wat graden omhoog en ik ben helemaal heppie 🙂 Wat een leuke vakantiefoto’s trouwens, ziet er echt uit als een top reis!

  2. Ahhhh deze foto’s zorgen voor een enorme “geef mij zoooomer” kick, haha. Barcelona is vet trouwens! Ik heb daar ook zó genoten toen ik daar was. Mooie foto’s hoor! 😀

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X