Merry Christmas en een korte terugblik op 2015 | column

Dit is officieel de langste titel ooit voor een blogpost

Hi! Ik zit lekker in de zetel, te wachten om te vertrekken naar mijn grootouders om kerst te vieren, terwijl ik deze blogpost schrijf. Ik wil even wat aandacht schenken, of wel ja hoe zeg je dat, aan jullie en aan het voorbije jaar. Ik wil jullie bedanken, om trouwe lezer te zijn van de blogposten waar ik vaak veel werk in steek. En natuurlijk wil ik jullie, voor dat ik het vergeet, ook een heeeeeel fijne Kerst wensen. 

Processed with VSCO with b5 preset

Het is raar om te beseffen dat het alweer Kerst is. Ik kan me nog goed inbeelden dat ik vorig jaar, op dit zelfde moment, zat te stressen voor welke cadeautjes ik zou krijgen, en voor hoe het zou zijn om mijn familie weer terug te zien. Time flies, and yes it does! Als ik in vogelvlucht terug kijk op het voorbije jaar, kan ik alleen maar zeggen dat ik heb genoten, en dat 2015 een zeer mooi jaar voor mij was. Ik kocht een nieuwe camera, ik ging op reis naar het mooie Barcelona, ik had een geweldig Chirojaar en kamp in Frankrijk, ik maakte kennis met de liefde van mijn leven én ik startte ‘Gentillinne’. Met dat laatste heb ik veel werk en twijfel gehad. Maar dankzij jullie lieve lezers en berichten heb ik toch de moed gevonden om verder te kunnen bloggen. En daarvoor wil ik jullie bedanken, om in mij te geloven en mijn blog te lezen. Jullie zijn awesome! 

Verder wil ik jullie op deze mooie dag niet meer storen! Geniet nog van Kerstmis en heb een geweldige tijd met je familie en vrienden!

Loves,

Inne Xxx

 

 

 

0 thoughts on “Merry Christmas en een korte terugblik op 2015 | column

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X