Mijn hersenpinsels | Q&A

Hi there! Misschien wachtte je er op, misschien was je wel heel benieuwd naar mijn antwoorden. Maar misschien ook niet. In ieder geval, heb je hier een hele reeks antwoorden op jullie vele vragen! Kijk snel verder and don’t forget to Enjoy!  

kus

Processed with VSCO with a5 preset

Waarom ben je begonnen met bloggen? – Hajar, myinspirationlogbook

“Ik las (en lees nog steeds) echt heel vaak de blog van Laurastique, zo ben ik ook op ontzettend veel andere geweldige blogs gekomen. Omdat ik het zo ontzettend leuk vond om hun blogs te lezen en dingen te schrijven, kwam ik opeens op het idee om zelf ook een blog te starten. En kijk nu, een paar maanden later blog ik nog steeds met heel veel plezier!”

Wat wil je bereiken met bloggen? – Hajar, myinspirationlogbook 

“Oh, ik zou echt enorm graag eens naar een bloggersevent gaan, andere meisjes ontmoeten en de 100 volgers halen. Maar dat moet natuurlijk allemaal vanzelf komen, terwijl dat gebeurt ik blijf ten volle genieten van het bloggersleven!”

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Wat verwacht je van 2016? – Laura , laurastique

“Dat ik veel nieuwe plaatsen leer kennen, én een geweldige zomervakantie ga hebben in Kreta. Ik hoop ook uit de grond van mijn hart, dat al de oorlogen en vluchtelingencrisissen eens stoppen (maar, daar heb ik natuurlijk niets over te zeggen). Ik hoop ook dat dit een heel liefdevol jaar wordt waarin iedereen leert om te gaan met elkaar. En voor de rest hoop ik dat het even schitterend wordt als 2015!” 

Geef je eigen verklaring van liefde. – Laura, laurastique

“Voor mij is liefde elkaar kunnen vertrouwen. Véél met elkaar praten en natuurlijk ook kunnen omgaan met de dingen die je minder vind aan je wederhelft. Want je hebt ten slotte toch gekozen voor het totale pakketje, niet?” 

Wat vind je het leukste aan wonen in Antwerpen, en waar zou je later willen wonen moest je mogen kiezen? – Chloe, la finesse

“De vriendelijkheid van alle Antwerpenaars, de veeeeeeele winkels in de buurt en natuurlijk ook het feit dat er onwijs veel zalige cafés en restaurantjes zijn! Als ik nadenk over waar ik later graag wil wonen, zit ik met een serieus dillema. Ik zou enorm graag in een stad wonen in een mooi, groot en gezellig appartementje. Like the real citygirls. Maar langs de andere kant lijkt het wonen in een afgelegen dorpje ook heel avontuurlijk!”

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Welk land zou jij echt nog eens willen bezoeken, en wat zou je daar dan gaan doen? -Sandra, aroundsan

“Hier moet ik absoluut niet lang over nadenken, en krijst er al meteen een klein stemmetje in mij hoofd: THAILAND, oh yes please. Al van toen ik klein was wilde ik al ontzettend graag naar dit land reizen. Rijden op olifanten, een nieuwe cultuur ontdekken, wandelen door de wouden en prachtige stranden ontdekken. Za-lig!”

Hoe zou jij je stijl omschrijven? – Louise, Louvette

“Casual, met een vleugje streetstyle. Met veel (warme) truien en hemdjes. Oh ja, veeeel hemdjes!”

Heb je een vriendje? Zo ja, wat zijn je boyfriend goals? – Falibeauh

“Jep, al 9 maanden ben ik dolgelukkig! Echte goals heb ik niet echt. Ik vind vooral dat je je goed moet voelen bij je vriendje. En ook dat je alles kan doen, en je nergens voor moet schamen. Je moet jezelf kunnen zijn, no matter what!”

Wat is je favoriete kledingwinkel? – Falibeauh

“Een echte favoriet heb ik niet echt, maar de winkels waar ik altijd moet binnen zijn geweest als ik ga shoppen zijn deze: Springfield, The Sting, PullandBear en H&M. Zo’n geweldig leuke winkels!”

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ontzettend veel liefs,

♡Inne

//En over de foto’s. Ik probeerde maar wat uit.//

 

0 thoughts on “Mijn hersenpinsels | Q&A

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X