september and it’s strange feelings ● update

 

Processed with VSCO with a6 preset

September. Je bent een vreemde maand. Een maand waarin alles opeens weer heel erg normaal wordt. Opstaan, naar school gaan, je avond goed gebruiken en weer gaan slapen. Het is iets raar, alsof je even terug een voet op de echte wereld zet. Niet meer elke dag (kunnen) dromen en doen wat je écht heel erg leuk vind.

Maar hé, september. Je bent ook een heel fijne maand. Een maand waarin juist alles weer op zijn plaatsje kan vallen. Waarin je terug weer even rust kan krijgen van alle dingen die je nog graag wou doen. Je kan weer even terug jezelf worden in je normale routine. En dat is op vele momenten juist fijn aan jou, lieve september. Elk jaar een nieuwe start, eentje waarin je veel van jezelf kan laten zien. En eentje die je zelf zo fijn kan maken als je wil. (written, 01.06) 


(Currently still thinking and writing, 06.09) Dat alles zo snel kan veranderen, is heel erg vreemd. Ik was ontzettend benieuwd over wat september me zou brengen. Een hoop positieve dingen, dat was de bedoeling. Maar zoals je vast zelf al wel eens hebt gemerkt, gaat niet alles zoals je het zelf wilt. En dat weet ik ook. Stress, een zwak gevoel en weer eens een ontstoken keel, was niet bepaald iets waarop ik juist zat te wachten. Ik vind het best wel vreemd dat dit weer gebeurt. Net zoals drie maanden geleden. Een déjà vu. Dat wel.

Stiekem is het best heel jammer dat ik mijn dagen nu een tijdje niet met school kan vullen. Hier thuis stil zitten en niet veel doen, is niet echt iets wat heel erg fijn is. Geloof me. Soms is school heel leuk en kan je veel meer doen dan je denkt. (Als je het beseft weliswaar). Maar hé, nu niet dat ik hier een hoop medeleven wil halen. Nope. Gewoon even een korte update, met de volle waarheid. Zoals het hoort. 🙂

9f3f54c4526b20ec5e8f031514f11492

Liefs,
Innelove, me

PS: Nu dat ik heel veel tijd heb om na te denken, bruis ik van een hoop positieve dingen om weer nieuwe blogposts te gaan schrijven. En die beloof ik jullie snel, wanneer ik weer helemaal beter ben. Deal?

 

13 thoughts on “september and it’s strange feelings ● update

    1. Oh super lief van je! En ik weet het, school is heel erg druk maar tegenwoordig vind ik ook even de moed niet meer om blogjes te schrijven. Binnenkort ben ik wel echt van plan om weer nieuwe dingen te uploaden 🙂 Xxx

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X