Sun, flowers and a lot of questions

PicMonkey Collage

De zon scheen voor het eerst deze week, ik was gelukkig. Ik nam een bosje bloemen en begon een hoop foto’s nemen. Ik wou er absoluut een fijn artikeltje van maken. Een paar dagen geleden werd ik genomineerd door Sofie om nog een keer de Liebster award in te vullen. (Oh, en vergeet zeker ook niet naar haar blog te gaan, she is amazing!). En natuurlijk, is het nu aan mij om nog een keer mee te doen.

De regels kennen jullie vast en zeker wel, dat je een hoop vragen invult en dat je er daarna zelf gaat verzinnen. Bij sommige awards mag je zelfs 11  weetjes over jezelf vertellen. (jay!!). Als je dan helemaal klaar bent, is het  de bedoeling dat je nog andere bloggers gaat nomineren. Enzo. Maar, omdat zowat elke blogger die ik volg deze award al eens heeft gedaan, zal ik dat laatste stukje even overslaan.


11 facts about me

✮ Ik ben al 470 dagen verliefd. Dolverliefd. (Maar dat wist je waarschijnlijk al.)
✮ Planten, ik vind ze de allermooiste dingen op deze aardbol.
✮ Wanneer ik een Jeep of een Landrover zie, gaat mijn hart tekeer. (I want!!!)
✮ Vanaf dit jaar ben ik geen economist meer. Ik word een wetenschapper. 100%. (Ik veranderde dus gewoon van studierichting.)
✮ Ik ben heel slecht in het onthouden van kleine dingetjes.
✮ Sinds kort is Pinterest weer mijn allernieuwste verslaving!
✮ Ik hou niet zo van ruige hardcore muziek. Niet echt mijn ding.
✮ Later wil ik de wereld rondreizen. (deze moest er gewoon nog eens bij staan.) (jay!!)
✮ Ik ben een enorme twijfelaar.
✮ Pasta is het allerlekkerste eten ooit. In alle soorten. Jummieeee!
✮ 11, is mijn lievelingsgetal. Hehe.

(Oh, en ook nog. Jullie zijn de liefste volgers ooit. <3)

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

11 fantastic questions

Waarom startte jij je blog? Ik had al een lange tijd een grote obsessie voor het lezen van blogs en kleine dingen schrijven. Ik vond het geweldig! (Tijd om er zelf eens wat werk van te maken!)

Wat is jouw guilty pleasure? Ehhhhh. Veel te veel shoplogs kijken van youtubers. Geloof ik.

Als je maar één ding kon eten tijdens de rest van je leven, wat zou dat zijn? Pasta. Of tomaten, of druiven. Oh, dit is een moeilijke. Maar in het geval dat ik écht wel moet kunnen overleven, dan zou ik pasta kiezen. Zeker en vast. Met al die voedingsstoffen enzo.

Jouw top 3 films? Hunger games (ze allemaal), The Maze Runner énnn Perks of being a wallflower (omdat dat de laatste is die ik heb gezien. Oeps.)

Waar droomde je over vorige nacht? Ik weet nog dat ik deze morgen opstond en een heel erg vreemd gevoel had. Precies of ik nog leefde in mijn droom. (ofsoiets) Maar goed, ik droomde over vele dingen door elkaar, en het is allemaal veel te ingewikkeld. Het ging over mijn familie en allemaal andere mensen rondom mij. Ik had een droom waar ik zelf amper iets van begreep. Snap je?

Wat is één ding waar je zonder niet mee kan leven? Mijn vriendje. Daar ben ik volop van overtuigd. Maar in het geval dat mijn lieve vriendje niet echt een ‘ding’ is, maar meer een geweldig persoon, kies ik ook mijn camera. Omdat die mij telkens ook weer gelukkig maakt op een speciale manier. 🙂

Beschrijf je perfecte ochtend? Gewekt worden door de eerste zonnestralen die door je raam komen, nog even blijven liggen met een persoon die je écht heel leuk vind, ontbijten alsof het je laatste ontbijt is (met pannenkoeken, chocomelk, croissants, yoghurt, …), gezellige muziek aan, douchen én jezelf klaarmaken voor een fijne dag.

Wanneer voel je je het meest jezelf? Wanneer ik bij mensen ben die mij ook zo laten voelen, wanneer ik kan lachen met stomme grapjes en wanneer ik gek kan doen zonder dat iemand het raar vindt. Dan ben ik gelukkig.

1 beauty product dat je altijd al gered heeft? Mascara! (Want dat is ook echt werkelijk het enigste dat ik gebruik, hehe).

Favoriete boek? Ik heb niet echt een lievelingsboek, want zowat elk boek dat ik helemaal uitlas vond ik geweldig. (Logisch, inne…). Maar eh, moest ik toch moeten kiezen, dan zou ik voor: ‘voor ik doodga’ gaan, die blijft echt heel erg mooi. (Aanrader!!)

Jouw meest gênante moment? Vroeger heb ik ooit eens de verkeerde mama geknuffeld toen ik op kamp vertrok. Oeps.

Oh. En kijk zeker ook eens op de geweldige blog van Demi vandaag. Daar deed ik een super fijn interview! (Jaaay!!)

Liefs,
Innelove, me

18 thoughts on “Sun, flowers and a lot of questions

  1. Ik volg je blog nog niet zo lang, dus dit is wel leuk om te lezen. Wel beetje vreemd dat ik nu zoveel over jou weet. 🙂 Ik herken mezelf in veel dingen, pasta, je perfecte ochtend, je droom, wereld rondreizen, …

  2. Hee heb je nou een nieuwe banner of heb je die al lang? Super schattig, met die bloemetjes! Wat grappig dat je nu opeens een totaal andere studierichting gaat volgen. Heerlijke fotootjes weer 🙂 Oh, en ik heb je gelijk even gevolgd op Pinterest hihi!

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X