ABOUT ME

bloemetjes-foto

HΓ© daar, nieuweling!

Mijn naam is Inne. Beter bekend als een enthousiaste tiener met (ontzettend) veel grote dromen. Die geboren is in het jaar nul. Of om het ietsje fijner (of ja, duidelijker) te zeggen: ik ben 17 jaar (op dit moment). Ik ben afkomstig uit een klein dorpje in Antwerpen waar ik nog elke dag naar school ga, en geniet van het leven. Ik studeer TW, of wel ‘techniek wetenschappen’, klinkt ontzettend gaaf, toch?

Ik dans, en met plezier kan ik elke vrijdagavond mijn gedachten weer verzetten wanneer ik mijn favoriete ontspanningsplaatsje betreed. Fotograferen en creatief zijn is zoiets wat ik ontzettend graag doe, vooral dan als het gaat om vreemde en leuke dingen. Oh. En. Ik ben verliefd op de lucht. Soms kan ik er wel uren naar staren, gewoon al omdat het iets zo onvoorspelbaar is. En dat vind ik juist leuk. Onvoorspelbare dingen.

En eh. Verder hoop ik ooit een wereldreis te maken, eentje waar je heel erg veel bijleert, mensen helpt en kan genieten van de natuur. (Yes please!)

Oh en nog iets: fijn dat je een kijkje neemt op mijn kleine plaatsje op het internet!

Love always,

β™‘Inne

 

0 thoughts on “ABOUT ME

  1. Leuke blog. Leuk dat je al je eerste droom hebt waargemaakt, nu op naar de tweede. Heel veel succes met je studie, you can do this shit (grofgezegd)! Leuk dat je altijd op mijn instagram foto’s reageert, dan moet ik natuurlijk wel een kijkje nemen op je site.

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X