Autumn awaits | #SundayMood ☽

Processed with VSCO with b5 preset

Ik vind jullie zó lief. En het feit dat dit mijn al mijn -honderdentweede- (102!!) post is, die ik schrijf op mijn kleine liefdevolle blogje, wilt zeggen dat ik jullie graag zie. Omdat jullie zo aanmoedigend, gek en vriendelijk zijn. En daarom juist, vind ik het zo ontzettend leuk om telkens weer een blogje te typen voor jullie. En dat meen ik. Ik ben echt jou (ja, jij die dit leest) fangirl #number1! En dat zal ik altijd blijven, dat beloof ik je.


(Oh ja: ik vind het écht heel erg fijn dat je weer deze #SundayMood leest!!)

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 preset

Als de zomer eenmaal voorbij is, kan ik echt serieus niet wachten tot het herfst is. Ik ben een echte autumn-lover. Zo eentje die staat te popelen om dikke truien en sjaals aan te doen, én eentje die niet kan wachten om met haar camera door de kleurrijke bossen te wandelen. Ja hoor, dat absoluut! En als het dan nog net niet zo ver is, dan zit ik op Pinterest. Dan zoek ik de allerleukste foto’s op die mij doen denken aan herfst. En ook juist daarom vind ik het zó fijn om die foto’s met jullie te delen. (JAY)

e63e46116c8e6dc141b269c4b1f32bb9

Van de herfst word ik gelukkig. Dan is er zo’n klein gevoel in mij dat om het minste herfst-prikkeltje al een grote lach op mijn gezicht tovert. En dat gevoel is zó fijn. Alsof er opeens een klein herfstkleurig korreltje door je bloed danst, op het ritme van de muziek die je het liefst luistert als je wakker wordt met zonnestralen op je gezicht. Zoiets ongeveer. Maar dan nog eens 1000 keer fijner.

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 presetIk vond het ook zó fijn om al jullie lieve reacties te lezen op de vorige #SundayMoodThank you guys soooo much! Ik ben dan ook van plan om met veel plezier komende zondagen weer mijn uiterste best te doen om jullie te inspireren. Daar ben ik zeker van. (ja hoor, heel zeker) Maar, helaas heb ik door de week zelf niet altijd énorm veel tijd om andere artikeltjes te typen. Waardoor er dan misschien wel een tijd zal komen dat er alleen maar #SundayMood’s komen op mijn schrijfplaatsje hier op het internet. En om dat te vermijden, kunnen jullie om de twee weken weer een nieuwe zondags-inspiratie-post lezen op mijn blogje. (Als dat goed is?)

Dus. Even kort. Vanaf nu: om de twee weken afspraak voor een #SundayMood, op mijn blog. Tot dan! (nu, eh. Ik bedoel. Je mag ook nog steeds voor andere artikeltjes eens komen kijken, die zijn soms ook wel heel erg fijn.) (snap je?)

Love always,
Inne ♥

///Alle foto’s die ik heb gebruikt zijn van erg getalenteerde fotografen. Ik haalde alle foto’s van Pinterest. Je kan ze vinden in het bord ‘autumn awaits’.

 

21 thoughts on “Autumn awaits | #SundayMood ☽

  1. Wat een leuk artikel 🙂 Misschien kan je een keer schrijven over de fonts / lettertypes die je gebruikt voor je blog? Waar kan ik bijvoorbeeld het lettertype waarmee je ‘Autumn Awaits’ schreef, vinden?

    1. Oh, dankjewel! En ook super bedankt voor je volgende ideetje, ik heb eerder ook al eens een artikeltje geschreven over mijn favoriete fonts 🙂 (als je gewoon fonts intikt in mijn zoekbalk, kom je er direct op uit!!). Het lettertype dat ik hiervoor gebruikte is ‘Shorelines Script Bold’. Je kan het downloaden op dafont.com! 🙂 Liefs! xxx

  2. Wauuww al die mooie foto’s en wat een gezellige post! Ik kan niet wachten tot het herfst is ;). Ik was zó blij toen ik vandaag naar buiten keek en al een paar bruine/gele bladeren aan de bomen zag 🙂 ! <3

  3. Wat een mooie foto’s weer! Ik krijg meteen zin in de herfst! Ik vind het ook altijd zo’n gezellige periode, zeker als het herfstzonnetje haar stralen laat vallen op al die prachtige bomen! 🙂

  4. De herfst is ook echt mijn favoriete seizoen. I mean nog meer koffie, sweaters en boeken, wie wil dat nou niet? Ik vind jou schrijfstijl echt super leuk geworden doorheen de artikels die ik allemaal van je heb gelezen (ik heb geen idee hoe lang ik je blog nu al lees ondertussen), doe zo verder en op naar de 200!
    Kus,
    Amber

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X