It’s time to cozy up | #SundayMood ☽

De wint waait zachtjes door de bomen en verspreid zijn koude lucht doorheen de stad. Het begint weer te vriezen en iedereen tovert zijn dikste jas, sjaal en handschoenen uit de winterkast. De bomen beginnen stilaan hun blaadjes te verliezen en verspreiden zich over een klein wit laagje. Het is nog maar een paar dagen (oeps, weken, bedoel ik) voor het winter is. Winter, dat fijne koude en gezellige seizoen. Winter maakt mij gelukkig, want dat zorgt ervoor dat je het in huis heel erg gezellig gaat maken. Je steekt af en toe eens een kaarsje aan en haalt je dikke dekens weer boven om een filmpje te kijken. En dat liefst ook nog met een kop lekker warme koffie (of chocomelk, in mijn geval) wanneer de kerstlichtjes boven je bed staan te pinken.

sundaymood 2sundaymood 3Om jullie wat inspiratie te geven om je beste gezelligheid-skills boven te halen is er vandaag weer een #SundayMood. (Joehoeeee). Want hé, it’s time to cosy up, my loves. En om jullie hier mee te helpen, scrolde ik met heel veel plezier door mijn Pinterest page. (Oh, en om in de sfeer te blijven: het sneeuwt weer op mijn blogje. YES.)

Ik ben altijd al een herfst-winterlover geweest. Ik heb een zwak voor kaarsjes, en gezelligheid. Ik hou ervan om mijn kamer te decoreren alsof het elke dag kerst is. (Ja hihi, ik heb zélfs in de zomer kerstlichtjes hangen.) Mijn bed ligt vol met kussens en knuffels, en ik vind het zalig om onder een dikke dons te kruipen. Wanneer ik door Pinterest scroll en 101 mooie slaapkamers tegenkom, wil ik ze een voor een hebben. sundaymood 4

sundaymood 5.jpgNog enkele weken en het is kerst. JA. Kerstmis. (ik kijk er zoooo naar uit). Ik weet dat ik de laatste tijd een beetje inactief ben geweest op het bloggersgebied. Maar hé, ik ben zoals altijd nog heel gek op het schrijven en ik ben weer terug. En goed nieuws: ook #SundayMood is weer helemaal terug, alsof hij nooit weg is geweest. Ik wil het concept een beetje behouden: gelukkig worden op een luie zondag. En hopelijk is me dat vandaag een ietsiemienie beetje gelukt.

Tot snel, lieve lezers.

Love always,
Inne ♥

///Alle foto’s die ik heb gebruikt zijn van erg getalenteerde fotografen. Ik haalde alle foto’s van Pinterest. Je kan ze vinden op mijn Pinteret-account.

16 thoughts on “It’s time to cozy up | #SundayMood ☽

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X