s u m m e r • #SundayMood

Je moest eens weten hoe fijn ik het wel niet vind dat jij als trouwe lezer deze post hebt geopend. Hoewel ik al een maand geleden niets meer van me heb laten horen, blijf je nog steeds trouw mijn posts openen. En whaaa, je verdient daarom echt een hele dikke knuffel. (sending virtual hugs)  Het lijkt me steeds een mislukking om aan een gepast schema te bloggen, en hoewel ik soms wel even tijd had, vond ik geen ideeën om iets leuks over te schrijven. Nu, alle gekheid op een stokje. Ik ga deze allernieuwste post niet verpesten met 101 excuses. Ik ben op deze luie zondagochtend helemaal terug met een nieuwe #SundayMood. (YAY) Zet jezelf in de ochtendzon en scroll even door deze hoop aan inspiratie voor de komende zomer! enjoy.

Afgelopen woensdag stond ik daar, met mijn diploma in de hand en een grote lach op mijn gezicht. Ik was eindelijk afgestudeerd aan de middelbare school. E i n d e l i j k. Ik voelde een hoop aan adrenaline door mijn lichaam stromen toen ik naar voren het ‘officiële’ document ging halen, ik wist dat ik er vanaf was. Zo’n opluchting was iets wat ik echt wel nodig had, na zo’n stresserende periode. Ik voelde dat ik rust nodig had, tijd voor zomer. Zomer, dat is nu toch zoiets dat iedereen leuk vindt? Ik word altijd ontzettend gelukkig als ik de zonnestralen op mijn huid voel vallen.  Ik ben klaar, om te reizen, te genieten, te rusten en te doen wat ik al wekenlang heb willen doen: nieuwe dingen creëren. Morgen vertrek ik met mijn allerliefste vriendje naar de zee, een week later ga ik voor de laatste keer op Chirokamp en daarna vertrek ik naar het mooie Frankrijk. Dat ik er ontzettend zin in heb. (happy face while writing this) 

pssssst! // Je hebt misschien al gemerkt dat deze foto’s iets of wat anders zijn dan de normale #SundayMood’s. Vanwege de nieuwe privacywet, leek het me best wel gevaarlijk om voortaan nog foto’s van Pinterest te gebruiken. Ik ging opzoek naar een site die foto’s ter beschikking stelt om gratis te gebruiken en ik ontdekte het nieuwe platform ‘Unsplash’. Ik ben hier erg tevreden over, en ik raad jullie het zeker aan om hier enige inspiratie in te vinden (zooo’n ontzettend getalenteerde fotografen, wauwie!). Ik ben dus nog maar een nieuwe gebruiker, maar ik ben van plan om dit coole platform (het heeft zelfs een gezellig app’je) nog heel erg vaak te gebruiken.

Happy Sunday, loves! (nuja, happy welke-dag-je-dit-artikel-ook-leest, hehe)

Love always,
Inne ♥

///Alle foto’s die ik heb gebruikt zijn van erg getalenteerde fotografen. Ik haalde alle foto’s van Unsplash. Je kan deze collectie vinden op mijn Unsplash-account. De collages maak ik uiteraard zelf.

14 thoughts on “s u m m e r • #SundayMood

  1. Stiekem toch wel jaloers op het feit dat je klaar bent met de middelbare, maar ook wel echt ontzettend trots op je. Wat was dit weer een fijn artikel om te lezen. Blij dat je terug bent. Geniet van je extra lange vakantie lieverd. Je verdiend het!
    Liefs,
    Amber

  2. Hoera voor je afstuderen en zomervakantie! Ik heb pas binnen twee weekjes drie weken vakantie maar ik zit wel al heel erg in vakantie mood. Ook fijn ^^ Veel plezier op chirokamp en aan zee en in Frankrijk! Geniet er van! (en ❤ voor Unsplash! Ben ook fan!)

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X