Spread love everywhere | #SundayMood

Liefde, het is overal. In je hart, in je hersenen, in het koekje dat je graag eet, in de mensen rondom je en in dingen die je doet. Zelfs in de dingen die je niet zo leuk vind, zit er ergens wel een stukje liefde verstopt. Als je er veel van hebt, dan ben je gelukkig, liefdevol. Vol van liefde, overrompeld van fijne dingen. Maar soms, zijn er ook mensen die niet genoeg liefde krijgen of vinden, mensen die soms zo gekluisterd in hun gedachten zitten op zoek naar liefde en dingen die hun gelukkig maken. Maar wat als die mensen nu juist niet beseffen dat liefde overal zit? Dan is het tijd om hen wakker te schudden, om hen te overdonderen met 1001 fijne woorden of daden. Want laat alsjeblief iedereen geliefd zijn.

Maar, hoe geef je anderen nu juist dat beetje liefde waar ze naar verlangen? Wel, eh. ‘T is eigenlijk niet zo heel erg moeilijk, geloof me. Liefde zit vooral in het feit dat je iets graag doet voor anderen. Dat je zelf gelukkig wordt omdat anderen gelukkig worden. (Snapje?). Ligt je kat daar wat te luieriken? Loop dan even naar dat schattige beestje toe, en geef hem eens dat beetje extra aandacht waar hij naar verlangt. Het gegrom dat je daarna hoort, is puur geluk, ik beloof het je. Wil je al een lange tijd een berichtje sturen naar een vriendin die je al een lange tijd niet meer hebt gehoord, doe dat dan alsjeblief. Het gaat jullie zo’n leuke friendship-boost geven. Of is er nu toevallig iemand die je al lang een complimentje wilt geven? Twijfel dan niet langer om dat te doen. Maak ook leuke plannen met je lief in de komende dagen. Gegarandeerd dat jullie hier ook een fijne relatie-boost van krijgen.

Het zit ‘m vooral in de kleinste dingetjes. Je moet liefde verspreiden, want oh, wat heeft de wereld dit zo hard nodig. En wat heb jij dit zo nodig. Laat ik daar vandaag even mee beginnen, om jullie wat inspiratie te geven om dit ook te doen. Ik wil met deze post graag jullie een fijn gevoel geven, zodat jullie het voel hebben dat jullie geliefd zijn, ookal is het maar voor even. Want jij: bent lief, fijn en zo zo zo goed voor deze wereld. (Ja, jij die dit leest). Doe vandaag even datgene dat je graag doet, je verdient het zo hard.

En voor de rest: keep on spreading love. You are doing great. You are wonderful.

Love always,
Inne ♥

///Alle foto’s die ik heb gebruikt zijn van erg getalenteerde fotografen. Ik haalde alle foto’s van Pinterest. Je kan ze vinden op mijn Pinteret-account. De collages maak ik uiteraard zelf.

16 thoughts on “Spread love everywhere | #SundayMood

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X