Spring, we are waiting for you | #SundayMood

Een zonnestraal sluipt mijn kamer binnen en ik word wakker uit mijn slaap. Ik draai me om en ik voel hoe mijn mondhoeken omhoog gaan wanneer ik mijn ogen een klein beetje open, en zie hoe de zonnestraal in mijn kamer schijnt. "Het is bijna lente, bijna. Hou het nog héél even vol, je kan het wel", zeg ik tegen mezelf.

Ik vond de winter heel erg fijn. Best wel gezellig, met een goed filmpje op en de open haard die brandt terwijl ik slurp van mijn kopje warme chocomelk. Maar ik voel, na 10 snotneuzen, 2 keer ziek zijn en de énorme koude,dat het dringend tijd wordt dat de lente op komt dagen. Het is tijd dat de zon weer meerdere uren op een dag schijnt, we bloemen kunnen vinden in onze omgeving en de temperatuur iets omhoog gaat. Ja hoor, dat wil ik énorm graag.  Met deze spiksplinternieuwe SundayMood, wil ik jullie alvast even in de spring-mood brengen en wat inspiratie geven voor de komende lente. JOEHOE.

Ik heb nog nooit echt zo’n speciaal lente-gevoel gehad, ik denk dat het nooit echt opviel hoe nodig de lente wel niet was. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik echt lééf in seizoenen. En dit keer is het tijd om gelukkig te zijn in de lente. Tijd om de stressknop heel even wat stiller te zetten, en te genieten van de verandering die de lente teweeg brengt. Ja, dat absoluut wel.

Ik wilde niet te veel woorden besteden aan dit artikeltje, dit moet echt zo’n post zijn waardoor je scrolt en je het gevoel krijgt: “Oh, ik houuuuuu van de lente. Is het bijna zover?” (En hopelijk is dat tot nu toe al een beetje gelukt?). Toen ik door Pinterest aan het scrollen was, bleek ik te beseffen dat lente héél erg populair was door zijn bloemen, ofsoiets, voor moest je dat nog niet door hebben gehad op de prachtige plaatjes, oeps. Happy Sunday, loves! (nuja, happy welke-dag-je-dit-artikel-ook-leest, hehe)

Love always,
Inne ♥

///Alle foto’s die ik heb gebruikt zijn van erg getalenteerde fotografen. Ik haalde alle foto’s van Pinterest. Je kan ze vinden op mijn Pinteret-account. De collages maak ik uiteraard zelf.

16 thoughts on “Spring, we are waiting for you | #SundayMood

  1. ahhh ik krijg hier echt zo’n gevoel van ik-heb-zin-in-de-lente!! Spijtig genoeg moeten we nog even wachten, maar de zonnestralen zijn er vandaag (gelukkig) al!!!

  2. Jaaaa! Ik heb ook echt nood aan de lente, vooral aan die heerlijk lange zomervakantie. Dat koude weer duurt dit jaar precies 10x zo lang als andere jaren en ik vind het echt geen fijn gevoel, ik raak er ook totaal niet door gemotiveerd waardoor mijn tempo echt op een laag pitje staat maar goed. Nog eventjes en de dagen worden weer zonniger. Kan niet wachten!

    1. Ik begrijp je voor 100%, lieve Amber! Nog even op onze tanden blijven, we can do this both!!! En ondertussen: verzorg jezelf hé! <3

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X