Wildflowers and tattoos | #SundayMood ☽

Processed with VSCO with b5 presetHé. Hallo. Lieve jij. Wat fijn dat je weer eens kijkje neemt op mijn blog. En zeker op deze gezellige zondag, waar je vast en zeker onder een dekentje ligt, eindeloos op je gsm zit te scrollen en een lekker tasje warme chocomelk in je hand hebt. Ja, zoiets ongeveer. Daar ben ik bijna zeker van, hihi.

quoteProcessed with VSCO with b5 presetZondag is een dag dat je lui mag zijn. Een dag waarop je alles kan doen wat je wil, en zo ook de hele dag in je zetel liggen zonder dat je er spijt van krijgt. Om deze fijne tijd in je zetel (nu, in de trein of de auto of op een stoel, is ook goed hoor.) (je begrijpt me wel.) te vullen, zocht ik een paar leuke plaatjes uit om jullie brein wat meer inspiratie te geven. Zo van die inspiratie waar je écht blij van wordt. Ja, echt heeeel erg blij. Zo van die #SundayMood-inspiration, dat ook wel.

Processed with VSCO with b5 preset7a8d6d7fe5aaf702885700ece9d8379bProcessed with VSCO with b5 presetIk hou énorm veel van bloemen. Eerder de miraculeuze wildflowers, hebben een fijn plaatsje in mijn hart. Ik vind ze mooi, prachtig, geweldig. Naast bloemen vind ik tattoos ook iets heel erg cool. Ik zou er later zó graag eentje willen laten tatoeëren. Want zeg nu zelf, vinden jullie dit ook niet: mooooi? Ik kan wel uren op Pinterest zitten scrollen, op zoek naar mooie foto’s van tattoos, zodat ik lekker in mijn #SundayMood kan blijven. En vandaag deel ik jullie de allermooiste plaatjes. ENJOY! 

Processed with VSCO with b5 preset

Is het je al opgevallen dat ik een paar keer de #SundayMood gebruikte? Ik ben van plan om een nieuw projectje op te starten op mijn blog! (JAAAY) Zodat ik me aan een klein schema kan houden, en jullie vanaf nu elke zondag een artikeltje vol met inspiratie kan delen! Elk artikeltje staat dan in functie van fijne dingen waar je op een zondag gelukkig van kan worden. Dat beloof ik je alvast. (je zal het ook altijd kunnen herkennen door deze ‘#’ en links op mijn blog kan je al de artikeltjes samen vinden bij de categorie: #SundayMood.) (jaaaa. ik heb er zin in!!!)

Love always,
Inne ♥

/// (Al de foto’s die ik gebruikt heb zijn afkomstig van Pinterest, je kan ze vinden in het bord ‘tattoo ideas’ en ‘photography’)

21 thoughts on “Wildflowers and tattoos | #SundayMood ☽

  1. Ik hou ook enorm veel van wildflowers! Ik zou er denk ik niet zelf eentje laten tatoeëren, maar ik vind het wel heel mooi bij anderen! Ik kijk al uit naar de volgende #SundayMood! 😉

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X