Natural sciences & museum • BXL

Gisteren was een fijne dag. Ik vertoefde me in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (en verder ook nog ergens in Brussel) en dat maakte me best wel een gelukkig persoon. Het was lang geleden dat ik museums zo fijn vond . Een dag met mijn camera in de hand, tussen de natuur (nuja, niet echt levende natuur) en best wel heel erg interessante dingen, maakte dat ik zonder twijfel heel erg genoot van deze dag.

Ik ben normaal niet echt zo’n museum-persoon, maar ik merk wel dat ik steeds vaker geniet van dingen om naar te kijken. Ik leer steeds meer en meer kunst en cultuur kennen, en dat spreekt me erg aan. Dit museum was dan weer net iets informatiever dan ‘normaal’, maar dat maakt het absoluut niet minder leuk. Integendeel, als je net zoals ik gefascineerd bent door wetenschappen, en dan vooral het evolutie-natuur-dino’s-aspect ervan, dan raad ik je ten volle aan om ook dit prachtige museum eens te bezoeken. (ja, echt) Het is een enorm mooi en leuk museum waarin je ook zelf leert ontdekken door met dingen aan de slag te gaan. (double fun!!)

Na het bezoekje aan het museum, hadden we nog even tijd over om Brussel te verkennen. We bezochten, voor een korte tijd, het Jubelpark en het Leopoldpark. (tijd voor mooie foto’s)! We zijn niet verder gegaan dan de parken en veel van Brussel hebben we verder niet echt gezien, maar dat hield ons niet tegen om nog een paar mooie foto’s te nemen!

Op pad gaan, nieuwe dingen ontdekken en deze met jullie delen, is een van de fijnste dingen op deze wereldbol. En daarom maakte ik een spiksplinternieuwe pagina aan op mijn blogje, waar je alles kan vinden om inspiratie op te doen voor een off-day of wanneer je gewoon zin hebt om écht iets leuk te gaan doen. Als je hier links even terug naar boven scrollt, zal je snel ‘discover with me’ zien staan, klik er even op en hier vind je al mijn artikeltjes voor een fijn uitstapje, en natuurlijk is alles goed opgelijst in een hele hoop lijstjes. (Lief hé)

Love always,
Inne ♥

 

20 thoughts on “Natural sciences & museum • BXL

  1. Hoe leuk heb je die foto’s wel niet gemaakt?! Het ziet er prachtig uit en dat zal het zeker ook geweest zijn. 😉 En natuurlijk lijstjes ik had niets anders verwacht, hihi, ik ga zeker eens kijken! 🙂

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X