Sealove in Westende • ’18

that was her magic
she could still see the sunset,
even on those darkest days
– a t t i c u s

“De zon daalde stilaan in de zee en al de mogelijke horizon-kleuren werden uitgestraald. Ik knipperde nog een keer met mijn ogen en bleef vol verbazing naar het oneindige kijken. Mijn vriendje zat naast me in het zand, ik voelde mezelf vertrouwd in zijn omgeving. Ik had een uitzicht dat machtig was, en het was heel erg rustig. Ik luisterde naar de golven die vloeiden en de meeuwen die voorbij vlogen. Ik was nog nooit zo gelukkig geweest. Even de camera aan de kant, en genieten. Met volle teugen. Ik was gelukkig, ontzettend.

Deze week verbleef ik voor een paar dagen aan de zee met mijn lieftallige vriendje. We aten ijsjes en lekkere frietjes, wandelden over het strand, keken voetbal (YES), deden een fietstochtje en uiteraard maakten we ook ontzettend veel foto’s. En die wilde ik graag met jullie delen. Hoewel ik vroeger als kleine Inne vaak naar de zee ben geweest, vind ik het nog altijd ontzettend fijn om daar te kunnen rondlopen. De frisse wind en het geluid van de zee is iets magisch. En ik raad het jullie allemaal zo aan om de kust minstens één keer per jaar te bezoeken. Want het gaat je zo goed doen, dat beloof ik je.

Oh. En. Verder experimenteerde ik nog eens met de film-optie van mijn camera, en maakte deze keer ook een filmpje van mijn drie dagen avontuur aan de zee. (ja écht.) Ik postte het op youtube, en je kan het voortaan hier terugvinden. (of gewoon het filmpje onderaan hier bekijken) (warning: alvast sorry voor de 101 shots waar ik Gil op film. Just can’t resist him).

Love always,
Inne ♥

PS: bedankt Gil, voor dit fijne weekend. Ik zie je graag.

28 thoughts on “Sealove in Westende • ’18

  1. Wauw, ik zie je site voor de eerste keer en wat een leuk artikel lees ik. Hele mooie foto’s en echt leuk dat je bezig bent met experimenteren met filmen. Ik zette je filmpje op een lagere snelheid (0,75) wat ik persoonlijk iets chiller vind. Maar echt super leuk zeg!

Wat fijn dat je een reactie achterlaat! Ik lees ze met heel erg veel plezier! X